Închide meniul

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno! Suma pentru care italianul poate pleca de la FCSB

Alex Masgras Publicat: 27 ianuarie 2024, 16:55

Reclamă
Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno! Suma pentru care italianul poate pleca de la FCSB

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Profimedia

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno! Atacantul italian nu va fi în lotul partidei cu Universitatea Craiova de la finalul acestei săptămâni şi este foarte aproape de plecarea de la FCSB în această perioadă de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno nu se mai află în graţiile patronului Gigi Becali, care a primit o ofertă din partea unei formaţii din Turcia. De altfel, italianul nu a participat la ultimul antrenament al roş-albaştrilor dinaintea partidei de pe stadionul Ion Oblemenco.

Gigi Becali a primit ofertă oficială pentru Andrea Compagno!

Potrivit iamsport.ro, Konyaspor, penultima clasată din Turcia, a făcut o ofertă de 300.000 de euro pentru transferul lui Andrea Compagno. Suma oferită de turci este exact suma cerută de patronul FCSB.

Astfel, şansele ca Becali să accepte oferte primită de la clubul din Turcia sunt foarte mari, după ce acesta a anunţat că este dispus să scadă preţul de la 500.000 de euro la 300.000 de euro. Cu toate acestea, suma este mult mai mică decât cea plătită de FCSB pentru aducerea lui Compagno. În vara anului 2022, Gigi Becali plătea 1,5 milioane de euro pentru aducerea italianului de la FCU Craiova.

Konyaspor se află pe locul 19 în Turcia, cu 21 de puncte adunate în 22 de etape. În acest moment, echipa care îl doreşte pe atacantul italian se află la două puncte de primul loc care asigură menţinerea în prima ligă din Turcia.

Reclamă

Andrea Compagno nu va fi în lot la Universitatea Craiova – FCSB

Elias Charalambous a declarat că Andrea Compagno nu a participat la ultimul antrenament al FCSB-ului, astfel că acesta nu va fi în lot pentru duelul cu Universitatea Craiova.

Antrenorul cipriot a confirmat că italianul are oferte, însă pentru moment, nimic nu s-a concretizat. Acesta s-a mai declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, pentru duelul cu oltenii.

„Andrea nu a fost cu noi la ultimele antrenamente, am fost informat că are oferte, cred că nu e nimic concret încă, nu a semnat, dar mâine nu va fi cu noi la meci. Vom vedea ce se întâmplă. Sunt fericit cu lotul pe care îl avem, trebuie să vorbim cu conducerea despre astfel de lucruri, ei decid ce jucători vin.

Reclamă 4 / 0/3

Orice jucător de calitate care pleacă e o pierdere, dar sunt fericit cu restul jucătorilor pe care îi avem, important e că avem fotbaliști de calitate. Când pierzi un jucător, pierzi”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și