Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

Publicat: 26 iulie 2024, 20:27

Reclamă
Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA! Patronul roş-albaştrilor a fost chestionat în legătură cu posibilitatea ca UEFA să elimine bonusul de 1 milion de euro pe care i-l acordă FCSB-ului pentru câştigarea Cupei Campionilor de către Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă acest lucru se va întâmpla, FCSB-ului îi va scădea şi coeficientul. Vivi Răchită susţinea că Asociația AS47 a trimis către FRF toate deciziile instanţelor în procesele dintre FCSB şi clubul Armatei. Răchită susţine că FRF le va trimite, la rândul ei, UEFA.

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

Nu cred că e adevărat așa ceva. Nicio instanță n-a zis… Și ce dacă? Și ce mă interesează? Eu nu știu așa ceva, în primul rând. În al doilea rând, pe UEFA nici n-o interesează ce zice România. Ei știu că continuatoarea este continuatoare. Deci, ei știu. Ei văd acolo Steaua și uite acuma s-a transformat în FCSB. Nu-i mai interesează pe ei ce zice FRF, MTS… Continuitatea e peste tot, numai că unii nu înțeleg! Pe ei îi interesează cine a continuat. Cu cine a continuat? FCSB. Ei au câștigat! Ei știu cum s-a transformat tot. Văd că asociația a fost preluată de FCSB. Degeaba zice FRF că… nu-i interesează. Ei văd acolo continuatoarea. Nici nu cred că a transmis FRF așa ceva. Cred că sunt minciuni”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Asociația AS47 a trimis spre FRF toate instanțele, hotărârile de instanță. Federația le va traduce și le va da la UEFA. Va anunța că palmaresul până în 1998 este dat Stelei. E la ședința Comitetului Executiv. De acum, anunță FRF că acest club se va numi Steaua București. Am înțeles că au fost modificați în țintarul Ligii 2.

Se trimit către UEFA toate hotărârile de instanță că palmaresul până în 1998 aparține Stelei, inclusiv Cupa Campionilor. FCSB-ului îi va scădea coeficientul. Nu va mai lua milionul de euro pe an, ca fostă câștigătoare de Cupa Campionilor. Sunt hotărâri ale instanței. FRF a răspuns, CSA a făcut adresa către ei”, declara, zilele trecute, Vivi Răchită pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

CSA Steaua devine Steaua Bucureşti! Anunţul lui Răzvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că CSA Steaua se va numi Steaua Bucureşti. Echipa roş-albastră va evolua cu acest nume în noul sezon al Ligii a 2-a.

Un alt subiect care s-a aflat astăzi pe ordinea de zi face referire la modificarea denumirii CSA Steaua în Steaua Bucureşti în noul sezon, în competiţia organizată de FRF. S-a aprobat modificarea denumirii în noul sezon de Liga 2. Asta mi-a şi permis, când am făcut referire la Corvinul Hunedoara, să folosesc deja noua denumire Steaua Bucureşti”, declara Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

Clubul Armatei încearcă să găsească o modalitate prin care să primească dreptul de a promova în Liga 1. În sezonul 2022-2023 Steaua s-a clasat pe locul 2 în Liga a 2-a, ceea ce i-ar fi permis sportiv să evolueze în Liga 1. Clubul Armatei nu a avut însă dreptul să evolueze în Liga 1 pentru că nu este o entitate privată.

Reclamă

 

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și