Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2: „Du-te, tată, în Ucraina voluntar”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2022, 12:39

Gigi Becali a răbufnit după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2: „Du-te, tată, în Ucraina voluntar

Gigi Becali a răbufnit după incidentele de la Dinamo - CSA Steaua 1-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a răbufnit după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2. Ultraşii din Peluza Sud s-au războit cu Jandarmeria. Au aruncat cu tomberoane înspre oamanii legii, care au răspuns cu gaze lacrimogene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu nu vreau să vorbesc de Săpunaru, pentru că nu e problema mea. Dar, să-l ierte pe el. Vreau să spun așa. Ați văzut cum nu există nicăieri în Europa niciun fel de indulgență? Dacă nu facem așa, o să jucăm cu tribunele goale și în Europa. Vii cu fumigene? Du-te, tată, în Ucraina voluntar. Asta trebuie să înțeleagă. Dacă nu înțeleg, autoritățile trebuie să-și facă datoria.

Gigi Becali a răbufnit după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2

Noi suntem oameni? Băi, dar suntem animale sau oameni? Păi dacă vii la meci du-te băi să vezi meciul. Băi vii să dai cu grenade în oameni? Cu fumigene? Du-te băi în Ucraina. Jandarmul a făcut abuz? Păi ce abuz? Arest, pușcarie! Dacă vrem să facem ordine.

Suspendat definitiv să nu mai joace cu spectatori 25 de meciuri și ăia toți care sunt 10 ani nu mai ai voie pe stadion. 10 ani, nu un an, pentru că vei face și mai rău. Eu așa aș face. Repet. Vrei grenade, fumigene? Du-te, băi, în Ucraina!”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2

Au fost aplicate amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2. Jandarmeria a emis un comunicat la scurt timp după scenele șocante de pe Arena Națională. Fortele de ordine au aplicat 21 de amenzi, a căror valoare totală este de 86.750 lei, echivalentul a 17.512 euro. De asemenea, au fost deschise și șase dosare penale.

Reclamă

„În urma încălcărilor cadrului legal în vigoare, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 86.750 lei, după cum urmează: – 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare; – 9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;

Bătaie ca-n filme pe Arena Națională! Jandarmii, ‘încolțiți’ de ultrașii CSA Steaua

A fost bătaie ca-n filme pe Arena Națională. Jandarmii au fost ‘încolțiti’ de ultrașii CSA Steaua. Totul s-a petrecut la pauza derby-ului, la scorul de 1-1.

Jandarmii au avut o misiune infernală la derby. Ultrașii au pornit haosul la pauză și au aruncat în aceștia cu scaune, garduri și extinctoare.

Reclamă 4 / 0/3

Situația a scăpat de sub control, astfel că jandarmii au fost nevoiți să se retragă. Imaginile de pe Arena Națională sunt de-a dreptul șocante, scenele fiind desprinse dintr-un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și