Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Cristi Balaj: ”Băi, noi suntem proști? Taci din gură!”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2023, 16:02

Reclamă
Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Cristi Balaj: ”Băi, noi suntem proști? Taci din gură!”

Gigi Becali s-a decis în privința lui Valentin Gheorghe

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Cristi Balaj. Patronul FCSB e convins că CFR Cluj a făcut tot posibilul să îi plătească mai puţin lui Sepsi pentru transferul lui Claudiu Petrila (22 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a fost împrumutat pentru un sezon la Rapid pentru 500.000 de euro, urmând ca transferul definitiv să fie realizat pentru alţi 200.000 de euro.

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Cristi Balaj

Aș vrea să-i răspund lui nenea Balaj. Băi, noi suntem proști? Măcar taci din gură, intră cu capul în nisip și gata. Zice că a dat 500.000 pe împrumut și 200.000 (n.r – pentru transferul definitiv). Păi 20% din 700.000 înseamnă 140.000. Atât e valoarea lui dacă l-ai dat cu 700.000. De fapt, 200.000 costă, pentru că 500.000 e împrumutul. Deci 20% din 200.000 e 40.000. Atât e valoarea lui, el atât costă. Cu alte cuvinte, tu spui că se duce la Rapid, un club atât de mare, care îi face o oglindă și îi crește valoarea.

Nu poți să ne minți, să ne spui așa ceva. Trebuie să ai prea mare tupeu să vorbești și să explici ce corectă tranzacție au făcut ei. Nu, bă, nu mai merge așa! Eu îi transmit și lui Șucu să aibă grijă că ăștia fac tot felul de mișmașuri și nu cred că îi trebuie lui Șucu asta. Bă, are 50%, dă-i 50%. Are 30%, dă-i 30%. Te-ai înțeles în contract, ai scris așa, respectă! Nu mai merge ca pe vremuri cu Sechelariu, Pinalty, Pădureanu și șmecherii. Suntem în 2023. Suntem oameni de afaceri.

Atunci eram mai la început, dar acum nu mai merge. Ai promis 7 lei, dă 7 lei. Asta este înșelăciune! Eu, dacă sunt procuror și anchetez asta, îi bag la înșelăciune. Cum adică să dau serviciile pe un an costă 500.000, iar dacă ți le dau serviciile pentru totdeauna costă numai 200.000? Ai ceva la cap? Suntem proști toți și ești deștept tu, Balaj? Nu mă deranjează de alte cluburi, dar e prea obrăznicie mare. E prea obraznic! Măcar să tacă din gură. Ăștia de la Rapid nu au încercat să ne mintă. Angelescu, om cuminte, a zis că-i costă 700.000. Rapid n-are vină. Ei au propus tranzacția, CFR-ul. Dacă a propus-o CFR-ul, Rapid a acceptat. Ei n-au furat cu nimic pe Sepsi, deci ei nu sunt hoți. Unde ai pomenit în lumea asta 500.000 de euro închiriatul?”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Laszlo Dioszegi: „Niciodată nu am fost înfrăţiţi cu CFR Cluj! Şi-a dat seama toată România”

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, îi acuză pe rivalii de la CFR Cluj că l-au lăsat fără 50.000 de euro. Totul după ce l-au împrumutat pe Claudiu Petrila la Rapid.

Cu amărăciune constatăm faptul că un club aşa de mare cum e CFR Cluj caută, pentru 50.000 de euro, ‘portiţe’ în contract şi le-au şi găsit.

Ştiţi cum e… fotbalul te răsplăteşte, dar te şi pedepseşte pentru astfel de gesturi. Eu urez succes lui CFR Cluj, dar n-a fost ceva corect. Măcar acum şi-a dat seama întreaga Românie că noi niciodată nu am fost înfrăţiţi cu CFR Cluj şi niciodată nu am jucat pentru CFR Cluj”, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem profund dezamăgiți. Nu ne așteptam ca un club de talia CFR-ului să judece așa în cazul unui transfer doar pentru a dribla clauza noastră.

O clauză care cred că e justă, în condițiile în care și noi am contribuit la ascensiunea lui Petrila. OK, și el ne-a ajutat pe noi, dar cred că de la Sfântu Gheorghe a pornit ascensiunea lui Petrila.

Asta e, pierdem acum, vom câștiga altădată. Nu ne deranjează suma, sigur că ar fi contat pentru un club mic cum suntem noi, dar considerăm că omenia și cuvântul dat trebuie să fie mai presus de o clauză. Am greșit, pe viitor vom ști și nu vom mai greși.

Le aducem aminte celor de la CFR că nu am neglijat competiția în ultima etapă la Craiova, am fi putut merge cu juniorii, dar am decis să respectăm competiția. Nu pe CFR!

Am respectat-o, iar CFR a câștigat minim 350.000 de euro pentru că noi nu am pierdut la Craiova. Asta e! Pierdem pe o parte, dar nu ne dezicem de linia pe care am mers, suntem corecți și așa vom rămâne”, declara, anterior, Laszlo Dioszegi pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și