Închide meniul

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș la FCSB și rămâne descoperit. ”Dacă e fraier și a semnat prelugirea, ce să-i fac”

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 12:15

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș la FCSB și rămâne descoperit. ”Dacă e fraier și a semnat prelugirea, ce să-i fac”

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș și FCSB rămâne descoperită

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

  • FCSB l-a dorit pe Alin Șeroni
  • Fundașul de 35 de ani e cotat la 250.000 de euro

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș care putea rezolva problema defensivei de la FCSB, după plecările lui Vinicius și Miron și accidentarea de durată a lui Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit că l-a dorit la FCSB pe Alin Șeroni, fundașul de 35 de ani de la Botoșani. Motivul pentru care a picat totul a fost că jucătorul cotat la 250.000 de euro și-a prelungit contractul cu echipa lui Valeriu Iftime.

Astfel, pentru a-l aduce la echipa din Berceni, Gigi Becali ar fi trebuit să plătească și o sumă de transfer, ceea ce nu i-a convenit patronului, care l-a vrut liber de contract pe Șeroni.

Reclamă

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș la FCSB

“Da, pe Șeroni l-am vrut și am vorbit cu el despre un transfer. Doar că Șeroni a semnat prelungirea cu FC Botoșani. Dacă e fraier și a semnat prelugirea, ce să-i fac? Eu bani nu dau.

O să vedem cine vine, o să vină un fundaș central, poate chiar doi, dacă vom avea nevoie. Nu știu deocamdată”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat adversara din Conference League: „Mă interesează banii!”

Gigi Becali e sigur că FCSB nu va avea probleme în preliminariile Conference League. Patronul echipei antrenate de Toni Petrea vrea cu orice preț accederea în faza grupelor.

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

„În Conference League mă interesează banii. Vreau să ajungem în faza grupelor, pentru că asta îmi aduce 10-12 milioane de euro. Acesta este obiectivul, să jucăm în faza grupelor pentru că asta ne aduce bani.

Reclamă 4 / 0/3

Avem șanse mari să prindem grupele. Nu mă interesează acum cu cine am căzut că nu trebuie să mai avem probleme în turul doi preliminar. Dar e important să ajungem în grupe”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Cu cine joacă FCSB în al doilea tur preliminar Conference League

FC Saburtalo a încheiat campionatul Georgiei pe locul 5, la 12 puncte în spatele campioanei Dinamo Batumi. Formația din Tbilisi s-a revanșat în Cupă, reușind să câștige trofeul după o finală cu Samgurali, scor 1-0. Grație succesului din Cupa Georgiei, FC Saburtalo a obținut „biletele” pentru primul tur preliminar din UEFA Conference League.

FK Partizani, cealaltă posibilă adversară a celor de la FCSB, se poate lăuda cu locul 3 ocupat la finalul sezonului 2021/2022 din prima ligă a Albaniei. Partizani a încheiat stagiunea cu 58 de puncte, la 15 lungimi în spatele campioanei FK Tirana.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”