Închide meniul

Gigi Becali a reacţionat, după ce Adrian Mititelu a spus că Andrea Compagno va juca cu FC U Craiova: „Îl mai fierbem un pic”

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 12:21

Reclamă
Gigi Becali a reacţionat, după ce Adrian Mititelu a spus că Andrea Compagno va juca cu FC U Craiova: „Îl mai fierbem un pic

Elias Charalambous riscă totul în partida cu Nordsjaelland

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia

Gigi Becali a reacţionat, după ce Adrian Mititelu a spus că Andrea Compagno va juca cu FC U Craiova. Patronul celor de la FCSB nu a vrut să dezvăluie dacă atacantul italian va evolua sau nu în meciul cu formaţia lui Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 şi FCSB se vor întâlni în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Partida nu va avea loc pe Ion Oblemenco, ci la Târgu Jiu.

Gigi Becali a reacţionat, după ce Adrian Mititelu a spus că Andrea Compagno va juca cu FC U Craiova: „Îl mai fierbem un pic”

Adrian Mititelu a anunţat că Andrea Compagno, fostul jucător al echipei sale, va avea drept de joc în prima etapă a noului sezon.

Cu toate acestea, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu a vrut să spună dacă atacantul italian va juca în meciul care se va disputa la Târgu Jiu:

„Încă nu vreau să vă spun de acum dacă joacă Compagno împotriva lui FC U. Mititelu știe care este înțelegerea noastră, dar nu vreau eu să vă zic de acum. Îl mai fierbem un pic pe Adrian Mititelu. Dacă el a zis deja că Compagno are drept de joc, atunci e treaba lui. Eu încă nu vreau să vă spun de acum dacă o să joace. O să vorbesc cu antrenorii mei”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

În urmă cu un an, atunci când Compagno s-a transferat la FCSB, Gigi Becali şi Adrian Mititelu s-au înţeles în privinţa unei clauze. FC U Craiova 1948 ar fi trebuit să primească 100.000 de euro pentru fiecare meci în care italianul era folosit împotriva fostei sale echipe, motiv pentru care el nu a jucat în cele două meciuri din sezonul trecut din FCSB şi FC U Craiova 1948.

Verdictul lui Mihai Stoica, după FCSB – PAOK 1-1

S-a aflat care a fost verdictul lui Mihai Stoica, după amicalul FCSB – PAOK, scor 1-1, din cantonamentul din Olanda. Roş-albaştrii au remizat cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu cu mai puţin de două săptămâni înainte de reluarea Ligii 1.

Florinel Coman a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 24. Ca şi în meciul test cu Anderlecht, pierdut cu 2-5, vicecampionii României au căzut pe final. Charalambous a făcut mai multe schimbări, iar grecii au profitat. Ngezana a făcut o eroare uriaşă la scurt timp după ce a intrat pe teren pe teren. Aflat la debut, fundaşul din Africa de Sud a alunecat în faţa lui Gordeziani, care a marcat şi a stabilit rezultatul final, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

MM a analizat prestaţia roş-albaştrilor şi a tras primele concluzii. Este sigur că Alexandru Băluţă şi-a câştigat deja locul de titular.

„E clar că suntem o echipă cu Olaru și Coman și o altă echipă când ei nu mai sunt pe teren. Au ieșit în minutul 60 și s-a schimbat jocul. Haruț a avut prestații solide în ambele meciuri și e singurul care joacă fundaș central stânga. A făcut două meciuri foarte bune.

Eu cred că e o certitudine în acest moment. Noi la meciul cu FC U Craiova nu vom putea să-i folosim pe Compagno și Octavian Popescu, iar în situația asta trebuie să regândim strategia. Iar la modul în care se prezintă, Alex Băluță nu are cum să lipsească din primul 11. Eu vorbesc astăzi, la fotbal lucrurile se pot schimba. Mai e până jucăm primul meci. Noi pentru postul de inter l-am luat și acolo va juca„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și