Închide meniul

Verdictul lui Mihai Stoica, după FCSB – PAOK 1-1: „Aşa suntem o altă echipă”. Ce a spus despre Siyabonga Ngezana şi Alex Băluţă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2023, 23:52

Reclamă
Verdictul lui Mihai Stoica, după FCSB – PAOK 1-1: „Aşa suntem o altă echipă. Ce a spus despre Siyabonga Ngezana şi Alex Băluţă

Verdictul lui Mihai Stoica, după FCSB - PAOK 1-1

Mihai Stoica, la finalul unui meci de pe Arena Naţională / Hepta

S-a aflat care a fost verdictul lui Mihai Stoica, după amicalul FCSB – PAOK, scor 1-1, din cantonamentul din Olanda. Roş-albaştrii au remizat cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu cu mai puţin de două săptămâni înainte de reluarea Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 24. Ca şi în meciul test cu Anderlecht, pierdut cu 2-5, vicecampionii României au căzut pe final. Charalambous a făcut mai multe schimbări, iar grecii au profitat. Ngezana a făcut o eroare uriaşă la scurt timp după ce a intrat pe teren pe teren. Aflat la debut, fundaşul din Africa de Sud a alunecat în faţa lui Gordeziani, care a marcat şi a stabilit rezultatul final, 1-1.

Verdictul lui Mihai Stoica, după FCSB – PAOK 1-1

MM a analizat prestaţia roş-albaştrilor şi a tras primele concluzii. Este sigur că Alexandru Băluţă şi-a câştigat deja locul de titular.

E clar că suntem o echipă cu Olaru și Coman și o altă echipă când ei nu mai sunt pe teren. Au ieșit în minutul 60 și s-a schimbat jocul. Haruț a avut prestații solide în ambele meciuri și e singurul care joacă fundaș central stânga. A făcut două meciuri foarte bune.

Eu cred că e o certitudine în acest moment. Noi la meciul cu FC U Craiova nu vom putea să-i folosim pe Compagno și Octavian Popescu, iar în situația asta trebuie să regândim strategia. Iar la modul în care se prezintă, Alex Băluță nu are cum să lipsească din primul 11. Eu vorbesc astăzi, la fotbal lucrurile se pot schimba. Mai e până jucăm primul meci. Noi pentru postul de inter l-am luat și acolo va juca„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Oficialul lui FCSB a vorbit şi despre Siyabonga Ngezana, care a avut un meci pe care nu îl va uita prea curând. Mihai Stoica nu se teme şi are încredere deplină în jucătorul care l-a costat 600.000 de euro pe Gigi Becali.

Octavian e răcit, Târnovanu mai are o zi de vacanță în plus. Vlad n-a fost deranjat azi. Golul era imparabil, a alunecat Ngezana și l-a lăsat singur pe Vlad. Dar chiar nu a avut șuturi. Ngezana abia a venit, nu știu dacă știe 5-6 colegi după nume. Are nevoie de un timp de acomodare, asta e clar. Are calități indubitabile, are viteză, un joc aerian bun, control al mingii, dar trebuie să-l vedem, poți să ai toate calitățile din lume, dar dacă nu știi să blochezi acțiunea adversarului din poziționare e greu.

După o etapă vom conta pe Compagno, după 2 etape vom conta și pe Octavian Popescu. Ne-am acoperit niște poziții, unde chiar aveam probleme. Nimeni nu e bătut în cuie, poate să fie o formulă de joc, în care să joace toți, chiar putem să facem asta. Acum, s-a lucrat mai mult pe parte fizică. Cât să încarci dacă nu încarci în perioada de pregătire?”, a precizat Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a arătat echipa de start a lui FCSB:

Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Şut, Djokovic, Olaru – Băluţă, Miculescu, Florinel Coman

FCSB debutează în noul sezon din Liga 1 în deplasare cu FC U Craiova 1948. Meciul este programat duminică, pe 16 iulie, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce a spus Elias Charalambous despre debutul de coşmar al lui Siyabonga Ngezana

Elias Charalambous a oferit prima reacţie despre debutul de coşmar al lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Cipriotul i-a transmis un mesaj de susţinere jucătorului care a venit cu întârziere în cantonamentul din Olanda, din cauza problemelor cu viza.

(Reporter: Ngezana a căzut înainte ca PAOK să marcheze. Ce părere aveţi despre el?) Ngezana este un jucător care abia a venit, a fost primul lui meci. Nu contează, li se întâmplă tuturor jucătorilor… este parte din joc, înţelegeţi? Dar este un băiat care îşi doreşte să înveţe, este fericit că este alături de noi. Şi noi ne bucurăm că îl avem în echipă. Cu siguranţă, consider că va creşte în joc în fiecare zi în care va fi alături de echipă„, a declarat Elias Charalambous după FCSB – PAOK 1-1.

Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a vorbit şi despre ceilalţi doi jucători care au fost transferaţi în această vară. S-a declarat mulţumit de Damjan Djokovic şi Alexandru Băluţă.

Sunt doi jucători care sunt foarte cunoscuţi în România, amândoi au mai jucat în Liga 1. Voi îl ştiţi la fel de bine ca mine, pentru că mă uitam la meciurile din campionatul României. Sunt doi jucători care ne vor ajuta mult pentru a ne îndeplini obiectivul„, a spus Charalambous.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez Vezi toate știrile
Citește și