Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut că a vrut să dinamiteze Liga 1 şi să transfere un titular de la CFR Cluj: „L-am vrut şi îl vreau!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iulie 2024, 16:05

Reclamă
Gigi Becali a recunoscut că a vrut să dinamiteze Liga 1 şi să transfere un titular de la CFR Cluj: „L-am vrut şi îl vreau!

Gigi Becali a recunoscut că a vrut să dinamiteze Liga 1 şi să transfere un titular de la CFR Cluj

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a recunoscut că a vrut să dinamiteze Liga 1 şi să transfere un titular de la CFR Cluj. Patronul de la FCSB a spus că a vrut şi îl doreşte pe Panagiotis Tachtsidis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a spus că i-a oferit tot ce a cerut, însă mijlocaşul grec a rămas la CFR Cluj. De altfel, şi Cristi Balaj spusese că Becali a negociat cu Tachtsidis.

Gigi Becali a recunoscut că a vrut să dinamiteze Liga 1 şi să transfere un titular de la CFR Cluj

„L-am vrut, e adevărat, e jucător pe care să nu-l vrea cineva? Omul a venit în Cipru şi a zis că vrea să vină, i-am dat tot ce a vrut, dar probabil că s-a folosit de ofertă, dar el a venit în Cipru, la Charalambous. Nu are rost să ţin secret. L-am vrut şi îl vreau, dar şi el a vrut, de la el a venit propunerea”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Cristi Balaj dezvăluise că Tachtsidis a fost greu de ţinut de CFR Cluj şi că a primit oferte inclusiv de la FCSB.

„A fost extrem de greu să îl păstrăm pe Tachtsidis, el având oferte mai generoase decât cele de la CFR Cluj. La un moment dat, își dorea să plece la o echipă. Chiar el ne-a spus că inclusiv cei de la FCSB au întrebat dacă și-ar dori să meargă la ei.

Reclamă
Reclamă 4

Este un jucător de calitate, de la el am aflat. E cel mai bun mijlocaș ofensiv din Liga 1. Are o inteligență care îi va permite să rămână în fotbal fie ca antrenor, fie în conducerea unui club„, a dezvăluit Cristi Balaj pentru sursa mai sus citată.

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

Florin Vulturar a dezvăluit ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB. Impresarul a transmis că roş-albaştrii au oferit nu mai puţin de 800.000 de euro în schimbul lui David Ankeye, în iarnă.

De asemenea, Vulturar a dezvăluit că în iarnă, FCSB era dispusă să plătească 800.000 de euro în schimbul lui Ankeye, însă Genoa l-a transferat în cele din urmă în schimbul sumei de 2,7 milioane de euro. În cazul în care mutarea se va produce în această vară, vârful va veni la FCSB sub formă de împrumut.

Reclamă

„Cu Ankeye a rămas oarecum în stand-by, vedem ce va fi. Am văzut că a ieșit în presă cu el, dar în momentul de față nu e nimic concret. S-a făcut o ofertă înainte de a ajunge la Genoa și eram aproape să-l aducem, dar a rămas așa.

La momentul ăla am propus 800.000 de euro pentru un transfer definitiv la FCSB și după aia l-a luat Genoa cu 2,7 milioane de euro. Dacă Genoa a dat 2,7 milioane, eu zic că merita 800. Dacă vom relua cred că va fi împrumut cu opțiune de cumpărare, dar în momentul de față nu e nimic concret. Au fost doar niște tatonări.

Probabil că jucătorul ar vrea să vină în România, la Genoa a jucat destul de puțin, câte 15-20 de minute pe final de meci. Nici Genoa nu este dispusă 100% să-l cedeze, ei au doi atacanți, el ar fi a treia variantă. Rămâne deschisă pista”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:38

Cel mai în vârstă campion olimpic al României, Leon Rotman, a împlinit 90 de ani! Mesajul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

19:29

Detaliul remarcat de specialişti la David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Atunci a avut cele mai bune curse!”

19:18

Irina Begu şi Jaqueline Cristian au urcat în clasamentul WTA după Wimbledon! Pe ce loc se află Sorana Cîrstea

18:22

Rapid, anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani! Ce se întâmplă cu atacantul kosovar, după ce a ieşit plângând de pe teren

18:22

Louis Munteanu, dorit de mai multe cluburi din Serie A! Concurenţă uriaşă pentru CFR Cluj, care şi-l doreşte pe atacant

18:10

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY (26-28 iulie)! Programul complet

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și