Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Juan Bauza la FCSB: „Eu ce să fac acum?”. Când pot începe negocierile cu Adrian Mititelu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2022, 17:43

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Juan Bauza la FCSB: „Eu ce să fac acum?. Când pot începe negocierile cu Adrian Mititelu

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Juan Bauza la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali a recunoscut că îşi doreşte să îl transfere pe Juan Bauza la FCSB. Patronul vicecampioanei României este gata să dea o nouă lovitură importantă, după ce a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera anunţase, la conferinţa de presă în care i-a prezentat pe David Miculescu şi Bogdan Rusu, că mai e un mijlocaş din Liga 1 care îi face cu ochiul. După ce i l-a lăsat lui Mihai Rotaru pe Alexandru Işfan, Becali e gata să îl ia pe argentinianul de 26 de ani de la FC U Craiova 1948.

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Juan Bauza la FCSB

Juan Bauza s-a accidentat însă chiar în duelul cu FCSB, de pe Arena Naţională. A suferit o fractură la un deget de la picior şi va fi absent timp de 45 de zile. Gigi Becali a amânat astfel negocierile cu Adrian Mititelu şi sunt şanse minime să îl mai transfere acum. Discuţiile ar putea avea loc în pauza de iarnă.

Da, îmi place Bauza, dar între timp el s-a accidentat. Va lipsi două luni. Eu ce să fac acum? Vom mai discuta după ce-și va reveni, dacă va mai fi timp pentru transferuri”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Bauza a semnat în urmă cu doi ani cu FC U Craiova 1948. A jucat pentru gruparea din Bănie în 28 de meciuri, perioadă în care a înscris 5 goluri. Sud-americanul are o cotă de piaţă de 350.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali se gândeşte la grupele Conference League şi şi-ar fi dorit să mai facă un transfer. Miculescu şi Rusu ar putea fi titulari în Dunajska – FCSB, meci care se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30. Dacă se va califica în play-off, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda).

Mihai Stoica l-a ironizat pe „magicianul” lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica l-a ironizat pe „magicianul” lui Adrian Mititelu. Juan Bauza, unul dintre preferaţii patronului de la FC U Craiova 1948, a fost titular în derby-ul cu FCSB, scor 1-1, însă prestaţia sa nu l-a convins pe Mihai Stoica.

Recent, Adrian Mititelu l-a numit „magician” pe Juan Bauza. Argentinianul s-a accidentat și va fi indisponibil pentru următoarele 45 zile. „O lovitură grea! Echipa este o forţă şi poate învinge orice echipă din Superliga, chiar şi fără magicianul Pepe Bauza!”, a transmis ieri patronul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îl consideră un „fotbalist foarte bun” pe Bauza, însă managerul general al FCSB a scos în evidenţă atitudinea acestuia de pe Arena Naţională.

Noi am ajutat-o pe cealaltă Craiova, pentru că s-a rupt Bauza cu noi. E un jucător foarte bun, părea că se uită de sus la ceilalți jucători ai noștri.

Doar că a scăpat singur cu portarul și i-a dat în cap, de-acolo jucătorii de calitate cam dau gol sau măcar dau pasă în dreapta”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și