Închide meniul

Mihai Stoica l-a ironizat pe „magicianul” lui Adrian Mititelu: „Se uita de sus la ceilalți, dar jucătorii de calitate cam dau gol!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 14:00

Mihai Stoica l-a ironizat pe magicianul” lui Adrian Mititelu: „Se uita de sus la ceilalți, dar jucătorii de calitate cam dau gol!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica l-a ironizat pe „magicianul” lui Adrian Mititelu. Juan Bauza, unul dintre preferaţii patronului de la FC U Craiova 1948, a fost titular în derby-ul cu FCSB, scor 1-1, însă prestaţia sa nu l-a convins pe Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Adrian Mititelu l-a numit „magician” pe Juan Bauza. Argentinianul s-a accidentat și va fi indisponibil pentru următoarele 45 zile. „O lovitură grea! Echipa este o forţă şi poate învinge orice echipă din Superliga, chiar şi fără magicianul Pepe Bauza!”, a transmis ieri patronul oltenilor.

Mihai Stoica l-a ironizat pe „magicianul” lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica îl consideră un „fotbalist foarte bun” pe Bauza, însă managerul general al FCSB a scos în evidenţă atitudinea acestuia de pe Arena Naţională.

„Noi am ajutat-o pe cealaltă Craiova, pentru că s-a rupt Bauza cu noi. E un jucător foarte bun, părea că se uită de sus la ceilalți jucători ai noștri.

Doar că a scăpat singur cu portarul și i-a dat în cap, de-acolo jucătorii de calitate cam dau gol sau măcar dau pasă în dreapta”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Basarab Panduru, convins că Gigi Becali îl vrea pe Juan Bauza

Gigi Becali a pus ochii pe „magicianul” lui Adrian Mititelu. Basarab Panduru este ferm convins că Juan Bauza, fotbalistul lui FC U Craiova 1948, este mijlocaşul pe care patronul FCSB l-ar vrea.

Basarab Panduru este ferm convins că Gigi Becali ar vrea să îl transfere pe Bauza.

„Probabil că despre el (n.r. – Bauza) zice Gigi, că am un jucător care-mi place şi nu vă zic. Se vede din avion, dar nu zice direct asta. E de calitate, schimbă soarta jocului. Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

L-am lăudat tot timpul şi probabil că e unul dintre cei mai buni decari din fotbalul nostru. Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui.

Repet. Dacă e vorba despre mijlocaş, probabil că e vorba despre el, dacă vrei să iei mijlocaş. Impactul e mare dacă-l aduci pe Bauza. Lumea ar veni să-l vadă, e jucătorul pentru care te duci la stadion. Inventează lucruri, face lucruri. Eu mă gândeam cine ar putea fi când a zis Gigi Becali”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali a anunţat că transferă un nou mijlocaş la FCSB

Gigi Becali mai face un transfer la FCSB, după ce i-a adus pe David Miculescu și Bogdan Rusu. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că acum se află pe urmele unui mijlocaș din Liga 1.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” nu i-a dezvăluit numele fotbalistului dorit, însă a recunoscut că este impresionat de calitățile lui. În plus, Becali a precizat că nu va mai încerca să-l transfere pe Alexandru Ișfan, de la FC Argeș:

„Mai e un jucător care îmi place, un mijlocaș din Liga 1. Pe Ișfan îl las Craiovei. Ce să facem cu Ișfan acum? Mie îmi place, dar ce să facem? E un mijlocaș care îmi place mie, dar nu știu, să vedem. Nu spun, că după aia intervine Dică celălalt, de la CFR”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Recomandări
  • Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Mihai Stoica l-a ironizat pe „magicianul” lui Adrian Mititelu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și