Închide meniul

Florinel Coman, gata să o facă pe FCSB campioană: „Sincer, astrele par aliniate!”. Ce a declarat după victoria cu Farul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 0:19

Florinel Coman, gata să o facă pe FCSB campioană: „Sincer, astrele par aliniate!. Ce a declarat după victoria cu Farul

Florinel Coman, dezvăluri despre perioada de coşmar de la FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman este gata să o facă pe FCSB campioană după o pauză de 9 ani. Starul roş-albaştrilor a avut prima reacţie la finalul meciului Farul – FCSB, scor 0-1, din etapa a 9-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un penalty controversat a decis derby-ul dintre campioana şi vicecampioana României. Vicecampioana României s-a impus grație golului marcat de Darius Olaru, din lovitură de la 11 metri, în minutul 58. După acest rezultat, FCSB se menține pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte în 8 meciuri. De cealaltă parte, campioana României se află pe locul 11, cu 9 puncte în tot atâtea meciuri jucate.

Florinel Coman este gata să o facă pe FCSB campioană

Un meci greu, cu echipa campioană, pe un teren unde se câștigă foarte greu. Ne bucurăm că am practicat un fotbal bun și că am ieșit învingători. Este un meci de campionat, drumul este lung.

Am văzut că s-a dat penalty, dar nu știu ce să zic. Sperăm ca Olaru să o țină tot așa, este un super fotbalist, ne bucurăm că îl avem coleg.

Avem acea deplasare la Hermannstadt, un meci foarte dificil, o echipă cu un public frumos, ne va aștepta un meci greu, cum sunt de altfel toate. După mergem la Sepsi, iar un meci extrem de greu, dar sperăm să ieșim învingători.

Reclamă

Sincer, astrele par aliniate, dar trebuie să rămânem concentrați, atunci când jucăm cu echipa campioană sau cu echipă de pe ultimele locuri trebuie să ne facem același joc”, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Farul Constanţa – FCSB 0-1, meci decis de un penalty controversat

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, dintr-un penalti contestat de gazde.

În finalul primei reprize, Compagno a înscris din pasa lui Ovidiu Popescu, în minutul 45+2, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. În minutul 55 arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru un contact între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă. Farul a replicat prin lovitura de cap pe lângă poartă, din minutul 60, dar campioana a mai avut un şut pe poartă în minutul 89 din repriza secundă, când Târnovanu a intervenit senzaţional la şutul lui Andronache, şi FCSB s-a impus cu 1-0, păstrându-şi prima poziţie din clasament cu 21 de puncte. Farul a pierdut al cincilea meci şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

FARUL: Aioani – Dussaut (D. Sîrbu 69), Larie, Artean, Kiki – T. Băluţă (Sali 77), Nedelcu (M. Popescu 69), Grameni – Grigoryan (Mazilu 70), L. Munteanu (Andronache 82), Budescu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 82), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Djokovic 46), Şut, Olaru (Radaslavescu 82) – Oct. Popescu (Lixandru 70), Compagno (Miculescu 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: T. Băluţă 23, Nedelcu 56, Gheorghe Hagi 59, Budescu 81 / Ngezana 12

Arbitri: Sebastian Colţescu – Radu Ghinguleac, Daniel Mitruţi – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan – Mariana Trandafir

Observator: Andrei Ioniţă

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și