Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni. Mesaj uluitor transmis lui Octavian Popescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 11:01 / Actualizat: 17 octombrie 2022, 16:45

Gigi Becali a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni. Mesaj uluitor transmis lui Octavian Popescu

Gigi Becali a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni. Mesaj uluitor transmis lui Octavian Popescu

Gigi Becali, într-o conferință de presă la Palat / Hepta

Gigi Becali a oferit prima reacţie după FCSB – UTA, scor 2-1, în etapa a 14-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni, chiar înaintea meciului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a avut un mesaj uluitor pentru Octavian Popescu, „perla” pe care cerea 50 de milioane de euro. Atacantul de 19 ani a fost rezervă şi cu UTA. A intrat numai 12 minute, în locul lui Florinel Coman.

Gigi Becali a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni. Mesaj pentru Octavian Popescu

Am fost la echipă, am zis că nu vorbesc de trecut, mă interesează viitorul și viitorul înseamnă să avem posesie, să câștigăm meciurile și puncte. La fiecare în parte, de fapt i-am lăudat pe majoritatea, am zis că nu mai vreau să jignesc, să supăr oameni, dar „unii dintre voi nu veți mai face parte din lot, eu respect contractele”. De Tamm și Dawa sunt mulțumit, am vorbit cu fiecare în parte, nu sunt ei acum Sergio Ramos, dar ce pot face fundașii centrali când ajunge mereu mingea la ei. Lui Olaru i-am zis că nu am ce să îi spun, că își dă viața pe teren.

Lui Tavi i-am zis: nu mai ești fotbalist, dar nu știu ce se întâmplă, nu mai ești ăla care ai fost. Lui Coman i-am zis că și-a revenit, trebuie să devină din ce în ce mai bun, să fie ăla care a fost. Mă interesează posesia, nu aveți posesia„, a declarat Gigi Becal la Pro Arena.

Reacția lui Răzvan Oaidă după ce Gigi Becali a amenințat că îl dă afară

Răzvan Oaidă a oferit prima reacție după ce Gigi Becali a amenințat că îl dă afară de la FCSB. Mijlocașul roș-albaștrilor e sigur că un gol i-ar reda încrederea.

Reclamă

Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. O victorie muncită, meritată. Aveam mare nevoie de aceste trei puncte. Cred că am și eu nevoie de gol la fel ca oricare alt jucător. Îmi doresc și sunt sigur că voi reuși cât de curând.

Patronul a venit, am discutat, ne-a încurajat. Venirea lui a fost de bun augur, am câștigat și asta e ce contează. Ne-a trezit, ne-a motivat în stilul dânsului.

Încerc să nu pun la suflet, să mă concentrez pe fotbal și atât. Trebuie să fim puternici. E foarte important că am urcat în clasament. Suntem pe un drum bun și asta ne dă încredere”, a spus Răzvan Oaidă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, victorie importantă cu UTA

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord.

Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma (Nikolov 78), Olaru – Omrani (Oaidă 55), Compagno (Miculescu 90), Fl. Coman (Oct. Popescu 78). ANTRENOR: Nicolae Dică

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid (Dobrescu 70) – Anton, Cascini (Keseru 78) – Stahl (Jobello 46), R. Pop (Negoescu 69), Otele (Ubbink 69) – Postolachi. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Recomandări
  • FCSB – UTA 2-1
  • Ce a declarat Gigi Becali după meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și