Închide meniul

Gigi Becali a refuzat o nouă ofertă pentru Andrea Compagno! Anunţul patronului FCSB: „Să vedem!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 14:26

Reclamă
Gigi Becali a refuzat o nouă ofertă pentru Andrea Compagno! Anunţul patronului FCSB: „Să vedem!

Gigi Becali a refuzat o nouă ofertă pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Gigi Becali a refuzat o nouă ofertă pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB a dezvăluit că o echipă din Olanda era dispusă să ofer 1,5 milioane de euro, în schimbul golgheterului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost cumpărat de Gigi Becali la începutul sezonului trecut, de la FC U Craiova 1948. Patronul de la FCSB a „spart banca” în schimbul atacantului italian, plătindu-i lui Adrian Mititelu suma de 1,5 milioane de euro în schimbul acestuia.

Gigi Becali a refuzat o nouă ofertă pentru Andrea Compagno

Nu este pentru prima dată când Gigi Becali dezvăluie, în această vară, că are ofertă pentru Andrea Comapgno.

Patronul de la FCSB a mărturisit, de această dată, că o formaţie din Olanda a fost cu ochii pe Compagno. Olandezii erau gata să-i ofere latifundiarului din Pipera suma de 1,5 milioane de euro.

Becali a refuzat din start oferta din Olanda pentru Compagno, însă a dat de înţeles că ar fi dispus să-l vândă pe italian pe suma de 1,6 sau 1,7 milioane de euro.

Reclamă

„Am primit ofertă pentru Compagno de 1,5 milioane, din Olanda, de la Heerenveen. Am cerut două milioane, dar sa vedem, poate ne ducem la 1,6 sau 1,7 milioane”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

În sezonul trecut, Andrea Compagno a bifat 32 de meciuri pentru FCSB, reuşind să marcheze 16 goluri. În prima etapă a sezonului, italianul nu a putut evolua deoarece FCSB a întâlnit-o pe FC U Craiova 1948, fosta formaţie a lui Compagno.

Andrea Compagno a fost dorit şi în Italia

Andrea Compagno poate prinde transferul carierei în Serie A. Atacantul în vârstă de 27 de ani, pe care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro în conturile lui FC U Craiova 1948, ar putea pleca în această vară de la FCSB. Două echipe îl monitorizează cu atenţie pe golgheterul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit italienilor de la tuttomercatoweb.com, Andrea Compagno îşi poate îndeplini visul de a juca în Serie A. Monza şi Salernitana sunt echipele care insistă pentru atacantul care are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro.

„Atât Salernitana, cât și Monza, evaluează situația lui Andrea Compagno, atacantul aflat pe lista lui Roberto Mancini la naţionala Italiei„, anunţă sursa citată anterior.

Gigi Becali a recunoscut, după ce FCSB a ratat titlul, că este dispus să se despartă de Andrea Compagno. A avut o ofertă pentru el din Arabia Saudită.

Compagno rămâne, a fost o treabă, o negociere, dar nu… Nu, n-a ieșit. Da (n.r. n-au dat 2,5 milioane de euro)”, spunea patronul FCSB-ului, luna trecută.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” Vezi toate știrile
Citește și