Închide meniul

Gigi Becali a remarcat un nou jucător din Liga 1: „Ce deştept e!” Ce a spus despre Olaru şi Şut

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 17:14

Reclamă
Gigi Becali a remarcat un nou jucător din Liga 1: „Ce deştept e! Ce a spus despre Olaru şi Şut

Gigi Becali a remarcat un nou jucător din Liga 1

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a remarcat un nou jucător din Liga 1. Patronul de la FCSB a declarat că Valentin Ţicu, fundaşul celor de la Petrolul, este un jucător foarte bun, intrând în vizorul său după ce „lupii” au fost învinşi de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Ţicu joacă pe postul de fundaş central la Petrolul din 2018, şi este nelipsit din apărarea „lupilor galbeni”. În acest sezon, FCSB se confruntă cu probleme la nivelul stopperilor, după ce s-a accidentat Vlad Chiricheş.

Gigi Becali a remarcat un nou jucător din Liga 1

După ce Petrolul a pierdut duelul cu CFR Cluj, Valentin Ţicu a avut un discurs dur. Fundaşul „lupilor” s-a plâns de arbitraj şi a declarat faptul că clujenii au trebuit să câştige, pentru a se menţine aproape de liderul FCSB.

Gigi Becali a aflat de declaraţiile lui Ţicu şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. Patronul de la FCSB a declarat că jucătorul este deştept, după ce a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Becali a oferit declaraţii şi despre jucătorii săi. Latifundiarul din Pipera a declarat că îşi va trimite un om de încredere în Africa de Sud, pentru a găsi un atacant. Acesta a dezvăluit însă că nu îşi doreşte jucători africani la mijlocul terenului, fiind încântat de Adrian Şut şi de Darius Olaru. Despre Şut, Becali a declarat că mijlocaşul ar fi meritat să fie prezent la echipa naţională.

Reclamă

„Țicu ai văzut ce a zis Țicu. Băi ce deștept Țicu ăsta. A zis domne a câștigat FCSB, trebuia să câștige și CFR, dacă a câștigat FCSB. Băiat deștept și bun fotbalist. Se va duce acolo Vulturar și va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să pe stea peste 1.90 și să stea până găsește un african atacant.

La mijloc nu vreau africani, îl am pe Șut al meu e cel mai bun, ca Șut nu poate să fie nimeni. Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Șut îl laud pentru că nu e văzut, trebuie să zici ca să-l vadă. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu îl spun pe ăla pe care nu îl vedeți voi. Nu îl vede Edi Iordănescu”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Jucătorul care este principala ţintă a lui Gigi Becali pe piaţa transferurilor

Sud-africanii au anunţat cine este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB îşi doreşte să mai aducă un jucător de la fosta echipă a lui Siyabonga Ngezana, Kaizer Chiefs. Milionarul român a fost dat de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei din Africa de Sud, Gigi Becali şi-a reluat asaltul pentru aducerea lui Reeve Frosler. Fundaşul dreapta de 25 de ani a fost dorit şi în vară, la „pachet” cu Ngezana, dar şefii lui Kaizer Chiefs au ţinut la preţ.

„Am aflat că nu au renunțat încă la el. Simt că ar putea fi un transfer bun pentru ei, mai ales că Ngezana se dovedește o achiziție foarte bună. Românii încă îl monitorizează atât pe el, cât şi alţi jucători din PSL, pentru că au realizat că acest campionat poate fi o mină de aur pentru ei.

Frosler nu are suficiente minute în acest sezon, iar antrenorul Molefi Ntseki s-ar putea să nu-l mai aibă la dispoziție prea mult timp. El nu îşi poate crea echipa în jurul unui jucător care poate pleca în orice moment„, anunţă jurnaliştii de la citizen.co.za.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și