Închide meniul

Sud-africanii au aflat cine este principala ţintă a lui Gigi Becali de pe piaţa transferurilor: „Poate fi o mină de aur!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2023, 22:34

Reclamă
Sud-africanii au aflat cine este principala ţintă a lui Gigi Becali de pe piaţa transferurilor: „Poate fi o mină de aur!

Jucătorul care este principala ţintă a lui Gigi Becali pe piaţa transferurilo

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

Sud-africanii au anunţat cine este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB îşi doreşte să mai aducă un jucător de la fosta echipă a lui Siyabonga Ngezana, Kaizer Chiefs. Milionarul român a fost dat de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul vicecampionei din Liga 1 a recunoscut că îşi va trimite un om de încredere în Africa de Sud. Acesta este sigur că va da lovitura şi se va îmbogăţi dacă va aduce fotbalişti africani la FCSB.

Jucătorul care este principala ţintă a lui Gigi Becali pe piaţa transferurilor

Potrivit presei din Africa de Sud, Gigi Becali şi-a reluat asaltul pentru aducerea lui Reeve Frosler. Fundaşul dreapta de 25 de ani a fost dorit şi în vară, la „pachet” cu Ngezana, dar şefii lui Kaizer Chiefs au ţinut la preţ.

Am aflat că nu au renunțat încă la el. Simt că ar putea fi un transfer bun pentru ei, mai ales că Ngezana se dovedește o achiziție foarte bună. Românii încă îl monitorizează atât pe el, cât şi alţi jucători din PSL, pentru că au realizat că acest campionat poate fi o mină de aur pentru ei.

Frosler nu are suficiente minute în acest sezon, iar antrenorul Molefi Ntseki s-ar putea să nu-l mai aibă la dispoziție prea mult timp. El nu îşi poate crea echipa în jurul unui jucător care poate pleca în orice moment„, anunţă jurnaliştii de la citizen.co.za.

Reclamă

Frosler are o cotă de piaţă de 950.000 de euro. Fundaşul care are 4 selecţii la naţionala Africii de Sud mai are contract cu Kaizer Chiefs până pe 30 iunie 2025. În acest sezon a jucat în 8 meciuri, în toate competiţiile.

Gigi Becali, indicaţii pentru Florin Vulturar: „Ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90”

Gigi Becali a dezvăluit că agentul Florin Vulturar va pleca în Africa pentru a-i aduce jucători de top.

Se va duce acolo Vulturar și va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90 și să stea până când găsește un african înalt. La mijloc nu vreau, mai bun ca Șut al meu nu poate să fie nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Șut îl laud, e cineva care nu e văzut, trebuie să-l ridici ca să îl vadă. Olaru nu mai are nevoie de laude. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu spun de ăla pe care nu îl vedeți voi. Nu îl vede Edi Iordănescu.

Vulturar aduce un atacant de peste 1.90 și care să știe și cu varza puțin. Plecări nimic, nu mai pleacă nimeni” a spus patronul FCSB-ului pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a plătit 600.000 de euro în conturile lui Kaizer Chiefs pentru Ngezana. Fundaşul central a devenit titular la FCSB după accidentarea suferită de Vlad Chiricheş. Reeve Frosler nu îndeplineşte însă portretul-robot al fotbalistului pe care îl doreşte la FCSB. Acesta are 1.73 m, sub înălţimea minimă cerută de Becali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 Vezi toate știrile
Citește și