Închide meniul

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă: „A pierdut şurubelniţa de două ori!”. Avertisment pentru Marco Dulca

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2022, 11:35

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă: „A pierdut şurubelniţa de două ori!. Avertisment pentru Marco Dulca

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă. Patronul vicecampioanei României a anunţat cum se vor semna de acum contractele la echipa pe care o patronează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că l-a dat afară pe Raţă după numai 3 meciuri, Gigi a fost nevoit să bage mâna în buzunare. Internaţionalul moldovean s-a ales cu 40.000 de euro de la Gigi Becali pentru a se întoarce la Voluntari. Finanţatorul lui FCSB a dezvăluit că nu va mai face o astfel de greşeală.

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Eu de acum încolo aşa fac. Vrei să vii, semnezi un contract de un an şi apoi pe încă 4 ani. Şi mai semnezi un contract că pot să renunţ la tine când vreau. De acum eu fac selecţie la locul de muncă, te verific direct cu şurubelniţa în mână. Dacă nu ţii bine şurubelniţa în mână.

El a pierdut şurubelniţa de două ori. Ce să fac? Le dau bani degeaba? Nu mai fac aşa ceva. Nu l-am luat de pomană, am întrebat pe toată lumea. Da, e cel mai bun, de la Voluntari. Este de Voluntari, nu este de FCSB. Sunt unii care vin şi nu fac faţă. Vreau să văd ce faci cu şurubelniţa şi cu mandrina de la strung„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Latifundiarul din Pipera i-a transmis un ultimatum şi unui alt jucător venit în această vară la FCSB. Marco Dulca trebuie să confirme imediat pentru a rămâne la echipă.

Reclamă

Dulca nu prea ţine şurubelniţa bine în mână, a cam scăpat-o. Îl mai încerc, având în vedere că m-am calificat cu el şi cu Oaidă în teren. Îi ofer două şanse în plus. Dacă văd că intră iar şi îi tremură mâna la mandrină, la revedere şi cu el„, a mai spus patronul lui FCSB.

Vadim Rață, fabulos după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari

Vadim Rață nu este supărat după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari. Mijlocașul a fost titular în partida cu Rapid, 0-1, în aceeași zi în care s-a despărțit de FCSB.

Rață susține că MM Stoica și Gigi Becali nici măcar nu l-au anunțat că FCSB vrea să scape de el. Jucătorul nu a avut timp nici măcar să-și găsească o nouă casă. E însă optimist și după ce a fost trimis înapoi la Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să zic? Asta e, sunt pregătit să-mi fac treaba mai departe la Voluntari. Băieții glumeau că am fost suspendat. Abia aseară am mers în cantonament cu echipa. Sincer, trebuie să ne uităm pe program, am întâlnit echipele care se bat sus, urmează FCSB, U Cluj, e un program complicat.

Am zis că ‘ce poate să-mi facă patronul’. M-a bătut? Nu m-a bătut. Eu puteam să rămân acolo și să-mi iau banii, dar am decis că e mai important pentru mine să-mi iau banii. E o dezamăgire, consider că puteam să fac față, nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari, dar și ăia au nevoie de timp de adaptare.

Agentul imobiliar nici nu a putut să-mi găsească un apartament aproape de Berceni în alea două săptămâni cât am stat acolo. Am aflat totul din presa, abia a doua zi au vorbit și cu mine. N-am înțeles nimic, m-a băgat sub atacant și în bandă, nu pe poziția mea. Am luat niște bani de la ei, am venit să joc fotbal, eu sunt un om fericit. Fanii de acolo sunt minunați. N-am niciun mesaj pentru oamenii de acolo, e treaba lor, le urez succes băieților”, a spus Vadim Rață, conform digisport.ro.

Vadim Raţă are 29 de ani şi a semnat un nou contract cu FC Voluntari, pentru următorii trei ani.

Recomandări
  • Gigi Becali a anunţat ce urmează să facă la FCSB
  • Decizia luată după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și