Închide meniul

Suma de bani încasată de Vadim Raţă de la Gigi Becali pentru cele 62 de minute disputate pentru FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2022, 8:56

Suma de bani încasată de Vadim Raţă de la Gigi Becali pentru cele 62 de minute disputate pentru FCSB

Suma de bani încasată de Vadim Raţă de la Gigi Becali

Vadim Raţă, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

Suma de bani încasată de Vadim Raţă de la Gigi Becali pentru cele 62 de minute disputate pentru FCSB este una impresionantă. Pentru că l-a dat afară de la echipă după numai 3 meciuri, Gigi a fost nevoit să bage mâna în buzunare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, internaţionalul moldovean s-a ales cu 40.000 de euro de la Gigi Becali pentru a se întoarce la Voluntari, după doar trei săptămâni sub comanda lui Nicolae Dică.

Suma de bani încasată de Vadim Raţă de la Gigi Becali pentru cele 62 de minute disputate pentru FCSB

Astfel, Vadim Raţă a încasat trei salarii pentru cele trei săptămâni pe care şi le-a trecut în CV la FCSB. Iniţial, jucătorul ceruse 4 salarii, iar Gigi oferise doar două.

Raţă l-a convins pe Gigi Becali să îi ofere cei 40.000 de euro după ce i-a readus aminte că a renunţat la o sumă de bani pe care o avea de recuperat de la ilfoveni pentru a ajunge la clubul din Berceni.

Vadim Rață, fabulos după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari

Vadim Rață nu este supărat după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari. Mijlocașul a fost titular în partida cu Rapid, 0-1, în aceeași zi în care s-a despărțit de FCSB.

Reclamă

Rață susține că MM Stoica și Gigi Becali nici măcar nu l-au anunțat că FCSB vrea să scape de el. Jucătorul nu a avut timp nici măcar să-și găsească o nouă casă. E însă optimist și după ce a fost trimis înapoi la Voluntari.

„Ce să zic? Asta e, sunt pregătit să-mi fac treaba mai departe la Voluntari. Băieții glumeau că am fost suspendat. Abia aseară am mers în cantonament cu echipa. Sincer, trebuie să ne uităm pe program, am întâlnit echipele care se bat sus, urmează FCSB, U Cluj, e un program complicat.

Am zis că ‘ce poate să-mi facă patronul’. M-a bătut? Nu m-a bătut. Eu puteam să rămân acolo și să-mi iau banii, dar am decis că e mai important pentru mine să-mi iau banii. E o dezamăgire, consider că puteam să fac față, nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari, dar și ăia au nevoie de timp de adaptare.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul imobiliar nici nu a putut să-mi găsească un apartament aproape de Berceni în alea două săptămâni cât am stat acolo. Am aflat totul din presa, abia a doua zi au vorbit și cu mine. N-am înțeles nimic, m-a băgat sub atacant și în bandă, nu pe poziția mea. Am luat niște bani de la ei, am venit să joc fotbal, eu sunt un om fericit. Fanii de acolo sunt minunați. N-am niciun mesaj pentru oamenii de acolo, e treaba lor, le urez succes băieților”, a spus Vadim Rață, conform digisport.ro.

Vadim Rață a plecat de la FCSB după trei meciuri

Vadim Raţă a părăsit sâmbătă pe FCSB şi a revenit la fosta sa echipă, FC Voluntari. S-a despărţit de echipa lui Gigi Becali după doar trei apariții.

Mijocaşul originar din Republica Moldova nu a fost trecut pe lista UEFA de către gruparea bucureşteană şi a fost cedat la FC Voluntari, clubul de la care venise în vară la FCSB.

Vadim Raţă are 29 de ani şi a semnat un nou contract cu FC Voluntari, pentru următorii trei ani.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și