Închide meniul

Gigi Becali, cucerit de jucătorii de la FCSB: „Suntem ucigători!” Anunţ despre următoarele transferuri

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 19:24

Reclamă
Gigi Becali, cucerit de jucătorii de la FCSB: „Suntem ucigători! Anunţ despre următoarele transferuri

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali s-a declarat cucerit de jucătorii săi de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că are cea mai bună echipă din ultimii ani, linia de mijloc fiind punctul forte al acesteia. De asemenea, latifundiarul din Pipera a mai făcut un anunţ şi despre viitoarele transferuri, declarând că aşteaptă propuneri de jucători din zona africană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider în Liga 1, cu 25 de puncte, acumulate după zece runde. Roş-albaştrii au obţinut opt victorii, un egal, şi o înfrângere, în această perioadă.

Gigi Becali, cucerit de jucătorii de la FCSB

Gigi Becali a fost întrebat dacă are cea mai bună echipă, din ultimii ani. Răspunsul său a venit imediat, şi a declarat că linia de mijloc este cea care face diferenţa, faţă de sezoanele precedente. Acesta a mai mărturisit că Adrian Şut este cel mai bun mijlocaş pe care l-a avut, şi a avut doar cuvinte de laudă şi pentru Darius Olaru, pe care îl consideră „motorul echipei”.

În privinţa viitoarelor transferuri, Gigi Becali a declarat că aşteaptă să vadă ce jucători a găsit Florin Vulturar în Africa de Sud, impresarul fiind trimis acolo pentru a găsi variante pentru FCSB. Becali l-a dat exemplu în acest sens pe Siyanbonga Ngezana, jucător în care are mare încredere.

„Eu cred avem cea mai bună echipă din ultimii ani, pentru că s-a creat o linie de mijloc bună. E Șut acolo și rămân la părerea că e mai bun decât toți mijlocașii pe care i-am avut, îți câștigă un meci printr-o execuție. Olaru e motorul echipei. În față nu mai zic, suntem ucigători.

Reclamă

Orice minge care ajunge la noi este pericol de gol. Așteptăm să vedem ce aduce Vulturar din Africa de Sud. Acolo sunt 80% ortodocși. Din 10, opt sunt ortodocși.

Îmi fac doar echipă de jucători de culoare ortodocși. Consacrați, nu sunt scumpi. Ngezana am fost 5-6 sute de mii. E fotbalist, abia se formează pentru Europa. Să prindă curaj și o să vedeți”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta la titlu. Gigi Becali a spus că FCSB se va bate la titlu doar cu CFR Cluj, deşi echipa lui Mandorlini a pierdut derby-ul din Giuleşti. Becali nu teme de Rapid şi de Universitatea Craiova în lupta la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Hai, mă vedeţi-vă de treabă. Nu ne batem cu Rapidul. Ce să facă Rapidul? Este o echipă antrenată, dar valoarea este la CFR Cluj. S-a văzut prima repriză. Au jucători puternici. Este adevărat, în a doua repriză…

Fiecare vede în felul lui fotbalul. Eu văd CFR-ul o echipă foarte puternică, dar din cauza vârstei, nu ştiu, a doua repriză mai scârţâie. Dar nu cu Rapid ne batem la titlu. Aşa cred. Ne batem cu CFR Cluj. Universitatea Craiova este o echipă foarte valoroasă, dar nu mi se pare antrenată. Nu ştiu care e problema acolo. Jucători aşa de valoroşi, să nu aibă rezultate, nu ştiu.

Fiecare face treaba lui. Mă rugam măcar un egal să scoată Rapid. Îi spuneam şi lui Mihai (n.r. Mihai Stoica). Mă ofticam că au ratat la 2-1 ocaziile alea că mă gândeam că egalează CFR-ul şi apoi le dă şi 3-2″, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și