Închide meniul

Gigi Becali vrea să trimită un jucător la Dinamo: „Pe Djokovic nu, să îl ia pe el”. Ajutor neașteptat în lupa pentru salvare

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 15:46

Reclamă
Gigi Becali vrea să trimită un jucător la Dinamo: Pe Djokovic nu, să îl ia pe el”. Ajutor neașteptat în lupa pentru salvare

Avertisment pentru FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat că e sigur de titlu

Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali vrea să trimită un jucător la Dinamo. Patronul celor de la FCSB își poate ajuta rivalii în lupta pentru salvarea de la retrogradare și vrea să trimită un jucător în lotul „câinilor” din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Dorin Rotariu, fotbalist de care Gigi Becali vrea să scape. Ajuns în această toamnă la FCSB, fostul dinamovist nu a reușit să se impună în lotul pregătit de Elias Charalambous și este ca și plecat de la echipă.

Gigi Becali vrea să trimită un jucător la Dinamo. Mesaj pentru oficialii din Ștefan cel Mare

Patronul de la FCSB a oferit o scurtă reacție legată de interesul celor de la Dinamo pentru Damjan Djokovic, mijlocaș legitimat la echipa „roș-albastră”. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit faptul că nu vrea să îl vândă pe mijlocașul din Croația, dar a oferit o altă soluție pentru trupa din Ștefan cel Mare.

Patronul vicecampioanei a spus că îl poate vinde pe Dorin Rotariu. De asemenea, Becali a menționat și faptul că dinamoviștii ar trebui să îl primească înapoi pe atacant, având în vedere că, în momentul de față, echipa are nevoie de jucători.

”Am zis că nu-l doresc pe Djokovic? Nu, tată, de el mă folosesc. E un jucător de care nu vreau să scap. Nu, să-l ia pe Rotariu. De ce să nu-l primească, dacă au nevoie de jucător?”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Dorin Rotariu a mai jucat pentru Dinamo în perioada 2012-2017. În tricoul „alb-roșu” a adunat 142 de meciuri în toate competițiile, în care a reușit să marcheze 30 de goluri și să ofere 21 de pase decisive.

Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă

După anunțurile lui Gigi Becali, cu privire la noile transferuri de la FCSB, Nicolae Dică se așteaptă ca echipa „roș-albastră” să își schimbe sistemul de joc, pentru a putea să își integreze noile achiziții. Tototdaă, „Nick” a avut și o nelămurire. Acesta nu înțelege poziția pe care va juca Octavian Popescu, având în vedere faptul că vicecampioana are acum mai mulți jucători pe acea poziție.

„La ce am văzut, ambii sunt jucători buni, jucători ofensivi. Sunt ceea ce caută FCSB pentru tactică. Alhassan e ceea trebuie pentru echipă în acest moment. E un jucător ofensiv, apare bine din linia a doua, șutează bine la distanță.

Reclamă 4 / 0/3

Și e agresiv pe faza defensivă, ajută mult, recuperează bine. Dacă se va impune și va juca meci de meci, se poate vinde mai departe. Depinde dacă va juca. La Hermanstadt a jucat meci de meci și de asta a crescut.

Luis Phelipe e un jucător interesant. Poate juca oriunde în spatele vârfului. Are viteză. Eu îl văd în bandă sau ca decar. Are calitate tehnică foarte bună.

Dar întrebarea e unde va juca Tavi Popescu? Că am văzut că vine un jucător ca fundaș dreapta. Și iese Pantea, care era jucător pentru regula U21. Bine, important e să ai și bancă. Au fost meciuri în care nu erau variante pentru faza ofensivă”, a spus Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și