Închide meniul

Gigi Becali a vorbit despre Răzvan Burleanu: „Nu a făcut nimic în viața vieților lui! Oameni de nimic!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 15:18

Reclamă
Gigi Becali a vorbit despre Răzvan Burleanu: Nu a făcut nimic în viața vieților lui! Oameni de nimic!”

Gigi Becali a vorbit despre Răzvan Burleanu

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a vorbit despre Răzvan Burleanu! Omul de afaceri este consternat din cauza arbitrajului de la Rapid – FCSB 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Rapid – FCSB a ieșit în evidență prin duritatea sa. Răzvan Onea și Dragoș Grigore au comis două faulturi „criminale” asupra lui Flornel Coman, respectiv Andrea Compagno.

Gigi Becali a vorbit despre Răzvan Burleanu

Latifundiarul din Pipera se află în „război” cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, la adresa căruia a avut un discurs devastator.

„N-am ajuns să îmi zică mie Burleanu, care nu a făcut nimic în viața vieților lui. L-au băgat ăia de la Securitate, l-au crescut de mic, nu știu cum au făcut. Dar i-a zis unul care comandă el România, l-a pus Băsescu consilier, după l-a băgat pe Gică Popescu la pușcărie și a zis: «Comand și fotbalul eu!» Uite, așa s-a ajuns. Eu nu mai vreau să am de aface cu ei. Sunt niște copii prea obraznici, nu au pic de rușine, de bun-simț.

«Vassaras!» Te obligă! Stai, mă, puțin, întreabă-ne. Vrem șef de arbitru român. «Nu, mă, că îl aduc eu că vreau eu, că sunt șef de Federație!». Vine Vassaras, stă numai prin Grecia, ia banii la mișto, că noi suntem proști. Eu nu mai sunt! Am terminat cu voi, oameni de nimic. Nu aveți pic de demnitate și onoare! Cu voi nu mai am de-a face cu obrăznicia și tirănia pe care le aveți.

Reclamă

«Ești obligat să joci cu U21, că spun eu! Că pe banii tăi comand eu». Iau bani, sute de mii de euro… «Eu candidez, sunt avocat», după doi ani: «Cine nu e în fotbal, nu mai candidează, să fiu eu singur. Avocații nu mai au voie să candideze. Mai punem încă un mandat, schimbăm Statulul’. Ce faci, mă, faci ca Putin?

Eu nu pot să mă lupt cu toată tirania din România, mai ales că ei au și puterile statale. M-am luptat, am făcut și pușcărie. Slavă Domnului că am făcut numai atât! Nu mi-am dat seama în ce m-am băgat, am intrat în foc ca prostul!”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid

Totodată, Gigi Becali a anunțat că se va retrage de la conducerea FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și