Închide meniul

Gigi Becali a vrut să îl transfere pe Ronaldo Deaconu! Pawel Golanski l-a dat de gol pe patronul FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 19:14

Gigi Becali a vrut să îl transfere pe Ronaldo Deaconu! Pawel Golanski l-a dat de gol pe patronul FCSB

Ronaldo Deaconu, dorit de FCSB

Ronaldo Deaconu, într-o partidă pentru Gaz Metan Mediaş / Hepta

Gigi Becali a vrut să îl transfere pe Ronaldo Deaconu la FCSB. Pawel Golanski, directorul sportiv de la Korona Kielce şi fostul fundaş al roş-albaştrilor, l-a dat de gol pe patronul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Deaconu a plecat de la Gaz Metan în martie, din cauza problemelor financiare uriașe ale clubului din Mediaș. Mijlocașul român n-a avut mai mult noroc nici la Shaanxi. Deaconu n-a încasat niciun ban în cele 4 luni petrecute în China și a părăsit echipa la începutul acestei luni.

Gigi Becali a vrut să îl transfere pe Ronaldo Deaconu la FCSB

„Ronaldo a avut multe oferte. El a fost contactat de oficiali ai clubului FCSB, printre alţii. Cred că aici profesionalismul şi o decizie rapidă au fost decisive. Întregul proces, adică aranjamentele pentru contract, durata acestuia şi toate detaliile, a fost finalizat în 36 de ore, deci foarte repede. Fotbalistul a venit la noi, a făcut teste medicale, a văzut cum arată stadionul nostru şi i-a plăcut.

O anumită facilitare a transferului a fost faptul că am jucat de fapt în România câţiva ani, poate nu sunt o legendă acolo (n.r. – râde), ci un fotbalist respectat, o persoană. A fost şi ceea ce l-a făcut pe acest jucător să vină la noi.

Ne-am gândit să mai adăugăm un jucător ofensiv în echipă, care să facă diferenţa pe teren şi să prezinte un standard fotbalistic foarte bun. Îl cunosc personal pe Ronaldo Deaconu de destul de mult timp si i-am urmărit acţiunile pe teren în timp ce el încă juca în liga României.

Reclamă

În momentul în care a apărut ideea şi posibilitatea de a atrage un astfel de jucător în echipa noastră, am decis că acesta este momentul perfect, discuţiile noastre au mers rapid şi am finalizat transferul”, a declarat Pawel Golanski, ctiat de weszlo.com.

Ronaldo Deaconu și-a găsit imediat echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj

Ronaldo Deaconu și-a găsit repede echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj. Mijlocașul de 25 de ani ar urma să semneze cu Korona Kielce, o formație nou-promovată în prima ligă din Polonia.

Deaconu a rămas liber de contract la începutul lunii, după despărțirea prematură de formația chineză Shaanxi Chang’an Athletic. Românul nu a fost plătit în ultimele 4 luni și și-a reziliat contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător de la Gaz Metan Mediaș s-a aflat în negocieri avansate cu CFR Cluj în ultima perioadă, iar mutarea părea să se îndrepte către un deznodământ pozitiv. În cele din urmă, cele două părți n-au reușit să materializeze transferul în Gruia.

Deaconu n-a intrat în panică și și-a găsit rapid alt angajament. Potrivit digisport.ro, mijlocașul cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com va evolua la Korona Kielce. Ronaldo Deaconu ar fi bătut deja palma cu gruparea poloneză, iar transferul a intrat în linie dreaptă.

Deaconu a bifat numai 6 apariții în China, reușind să înscrie 3 goluri. De-a lungul carierei, jucătorul de 25 de ani a mai evoluat la Academia Hagi, juniorii lui Feyenoord și Twente, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi Sf. Gheorghe și Gaz Metan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și