Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali, acord total pentru transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! Patronul a reușit „mutarea imposibilă”

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 17:55

Reclamă
Gigi Becali, acord total pentru transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! Patronul a reușit mutarea imposibilă”

Gigi Becali, acord total pentru transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB!

Colaj cu Gigi Becali și Marius Ștefănescu / Hepta și Profimedia

Gigi Becali a ajuns la un acord total pentru transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! Patronul campioanei a ajuns, în cele din urmă, la o înțelegere cu Laszlo Dioszegi, pentru această mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul este unul total surprinzător, având în vedere că Laszlo Dioszegi anunța, în urmă cu ceva timp, că Marius Ștefănescu nu va ajunge niciodată la FCSB. Patronul lui Sepsi OSK își motiva atunci afirmația și spunea că nu dorește să își vândă jucătorul la echipa roș-albastră, pentru a nu apărea zvonuri cu privire la o posibilă înțelegere, din timpul sezonului, între cele două formații, având în vedere că mijlocașul nu a jucat în unele partide împotriva campioanei.

Gigi Becali, acord total pentru transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB!

”Poate să se transfere şi în România, dacă vrea. La FCSB sigur nu, iar alte echipe nu cred că pot face o ofertă care să fie pe placul nostru.

Ştiţi foarte bine că 50% din sumă merge la Viitorul Cluj. Aşa că pentru noi nu rentează să-l vindem cu mai puţin de un milion de euro. O să avem o vară agitată. Pauza e mai lungă acum. De când sunt eu în fotbal, niciodată nu s-a terminat campionatul pe 18 mai.

Avem mai mult timp la dispoziţie să creionăm lotul, să aducem jucători şi să ne pregătim pentru următorul campionat”, spunea Laszlo Dioszegi, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Totuși, potrivit informațiilor oferite de orangesport.ro., se pare că patronul de la Sepsi s-a răzgândit. Gigi Becali a ajuns la un acord total pentru această mutare, iar Ștefănescu va fi noul jucător al roș-albaștrilor.

Mijlocașul cotat de Transfermarkt la 1,7 milioane de euro va fi al 3-lea transfer realizat de FCSB în această vară. Până în momentul de față, Gigi Becali i-a mai adus la echipa lui Elias Charalambous pe David Kiki și Daniel Popa.

Marius Ștefănescu a ajuns la Sepsi în anul 2018, de la Viitorul Cluj, echipă care și-a păstrat jumătate din procentele dintr-un viitor transfer al jucătorului. Astfel, în timp ce Clujenii vor încasa o sumă istorică, Sepsi va trebui să se mulțumească cu doar jumătate din banii lui Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacție după ce CFR Cluj i-a transferat pe Juan Bauza și William Baeten

După ce a auzit de lovitura reușită de CFR Cluj, Gigi Becali a spus că FCSB îi va învinge pe clujeni, în sezonul viitor, chiar dacă aceștia au realizat transferuri importante. De notat este faptul că și Becali i-a dorit pe Bauza și Baeten.

Totodată, patronul de la FCSB a avut un mesaj și pentru fanii echipei sale. Acesta a dat asigurări că și roș-albaștrii se vor întări în această perioadă de mercato.

„Gata, au și bătut palma? Foarte bine, tată! Lasă, să îi ia Varga!

A, împrumut? O să îi așteptam în sezonul viitor să îi batem și cu Bauza și Baeten pe teren. Ce, voi credeți că vor avea echipă mai bună că noi? Stați voi liniștiți, că nici noi nu o să dormim”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și