Închide meniul

Gigi Becali, acuzaţii halucinante la adresa lui Leo Strizu: „M-a înjurat în toate felurile! I-am spus să vină să ia și el o pâine”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 martie 2023, 18:12

Gigi Becali, acuzaţii halucinante la adresa lui Leo Strizu: „M-a înjurat în toate felurile! I-am spus să vină să ia și el o pâine

Gigi Becali, acuzaţii incredibile la adresa lui Leo Strizu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali a făcut acuzaţii halucinante la adresa lui Leo Strizu
  • Dezvăluiri incredibile din trecutul lui Strizu

Gigi Becali a făcut acuzaţii halucinante la adresa lui Leo Strizu, antrenorul din acte de la FCSB care şi-a dat demisia după victoria cu Petrolul, scor 4-1. Patronul de la FCSB susţine că, în urmă cu 10 ani, Leo Strizu îl înjura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a recunoscut că l-a iertat pe Leo Strizu la insistenţele lui Teia Sponte, unul dintre apropiaţii fostului antrenor principal din acte de la FCSB. Mai mult, l-a adus la echipă tot la insistenţele lui Teia Sponte.

Gigi Becali, acuzaţii halucinante la adresa lui Leo Strizu

”Strizu era un slujitor pe care am vrut să-l ajut și el a crezut că e un slujitor mai mare. Eu nu-l știam pe Leo? Nu l-am dat afară? M-a înjurat pe mine acum 10 ani în toate felurile și când mi-a spus Teia să-l ajut, am zis că am și uitat, țin eu minte răul? I-am spus să vină să ia și el o pâine”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Leo Strizu a dezvăluit motivele demisiei de la FCSB

Leo Strizu a dezvăluit motivele demisiei-şoc de la FCSB, imediat după derby-ul cu Petrolul, scor 4-1. Leo Strizu a spus că a fost trădat de o „sursă” din club, care ar fi comandat articole degrinatoare.

Am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie care cred că e corectă pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar. Care nu au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte foarte negativă.

Reclamă

Toată săptămâna această… nu ştiu cine eu… această sursă m-a denigrat foarte mult. Atunci am spus că dacă în interiorul clubului… sunt curios şi eu cine este, poate o să iasă această persoană… să îmi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat.

Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba pentru că nu ştiu dacă m-aţi cunoscut. Ceea ce spun este în permanenţă… îmi susţin. Eu mereu am fost într-un dialog. Nu cred că din partea mea aţi auzit vorbe urâte la adresa colegilor, la adresa echipei, la adresa echipelor cu care ne batem la titlu, al antrenorilor. Pot să suport unele critici din exterior. Dar cât timp această sursă alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu pot continua.

(Reporter: Nu este ciudat să vă lucreze cineva din interiorul clubului?) Şi eu sunt curios cine comandă aceste materiale, pentru că apar din interiorul clubului. Chiar i-aş propune să iasă în faţă, dacă are curajul, să spună: ‘Eu sunt cel care nu te vrea şi nu îmi place de tine?). Nu sunt tipul care să ripostez, dar o să încerc ca persoană fizică să îi pot să îi răspund la unele acuzaţii pe care mi le aduce.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi cer scuze faţă de Gigi, faţă de Teia, faţă de Pintilii, faţă de echipă. Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului„, a spus Leo Strizu la conferinţa de presă de după FCSB – Petrolul 4-1.

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Leo Strizu

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Leo Strizu, antrenorul cu licenţă PRO care a demisionat de la FCSB după victoria cu Petrolul. Patrolul roş-albaştrilor este pe punctul de a numi un tehnician la care nu se gândea nimeni. Este o variantă total surprinzătoare luată în calcul de latifundiarul din Pipera.

Alesul lui Gigi Becali ar fi Corneliu Ionescu, care i-a fost secund lui Leo Strizu la FCSB 2. Acesta are licenţă PRO şi este pe placul patronului. Informaţia a fost oferită de fanatik.ro.

Sursa citată anunţă că, în proporţie de 90%, cele două părţi s-au înţeles. Corneliu Ionescu, zis „Bulgaru”, a fost jucător la Rocar şi la Sportul Studenţesc. A fost chiar antrenorul secund al lui Leo Strizu în perioada în care o pregătea pe echipa a doua a clubului. Gigi Becali ar fi acceptat această variantă, mai ales că Ionescu ar accepta să primească indicaţii de la Mihai Pintilii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat