Închide meniul

Gigi Becali, anunţ clar! Când va fi numit noul antrenor la FCSB: „Cu Rapid vom avea 100%”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 17:57

Gigi Becali, anunţ clar! Când va fi numit noul antrenor la FCSB: „Cu Rapid vom avea 100%

Gigi Becali insistă pentru un jucător din Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră şi a dezvăluit când va fi numit noul antrenor de la FCSB! Patronul este convins că la derby-ul cu Rapid, din următoarea rundă de Liga 1, pe banca roş-albaştrilor va sta noul tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor, după plecarea lui Nicolae Dică. Patronul FCSB-ului îi are pe listă pe Ilie Poenaru, Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe şi Andrei Prepeliţă.

Gigi Becali a anunţat cand va fi numit noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a declarat că derby-ul „de foc” cu Rapid din weekend o va găsi pe FCSB cu un nou antrenor. Patronul este convins că va ajunge la o înţelegere cu noul tehnician, însă s-a ferit să ofere numele acestuia.

În privinţa partidei cu rivala din Giuleşti, Becali a declarat că FCSB este favorită certă, chiar şi dacă „problema” antrenorului nu se va rezolva.

„Cu Rapid vom avea antrenor 100%. Mâine e posibil să nu-l avem, dar vineri dimineață, la antrenament, va fi antrenor nou. Având în vedere valoarea jucătorilor, ar trebui să câștige și fără antrenor. Mă duc eu pe bancă. Nu că mă duc personal, dar ar trebui să câștige cu oricine pe bancă. Mai pot să zic ceva?

Reclamă

Nu pot să spun (n.r.- ce antrenor preferă), de ce să se supere cel care va fi dacă nu pot să-l iau? Nu vă pot spune toate intimitățile, ar trebui să-i spun celui pe care îl iau că el a fost favoritul încă de la început”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali, obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor îi cere înlocuitorului lui Nicolae Dică să ia titlul în acest sezon.

Misiunea pare una extrem de grea dacă ne uităm peste clasamentul Ligii 1. FCSB e la nu mai puţin de 17 puncte distanţă de liderul Farul, dar şi la 12 de Rapid, sau la 8 de CFR Cluj. Faţă de primele două, roş-albaştrii au două meciuri în minus disputate.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă nu câştigă campionatul, pleacă în vară. Să nu vină dacă nu ia campionatul. Aşa e la Becali. Străini nu aduc niciodată. Eu nu sunt viclean.

Dacă am posibilitatea să îi dau unui român nişte bani, care dup-aia se duce şi la arabi şi ia milioane. De ce să nu ajut un român?”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre noul antrenor de la FCSB. Becali spune că nu s-a înţeles cu niciun antrenor până în momentul de faţă, deşi s-a înaintat varianta că a bătut palma cu Liviu Ciobotariu.

Conform surselor AS.ro, principala ţintă a lui Gigi Becali ar fi Ilie Poenaru, antrenor care s-a despărţit în această săptămână de UTA.

Totuşi, patronul de la FCSB a precizat că nu s-a înţeles cu niciun antrenor până în momentul de faţă. Pe lista lui Becali este şi Andrei Prepeliţă.

„Nu m-am înţeles cu Ciobotariu. Nu se ştie nimic acum. Nu ştiu nimic, nu m-am înţeles cu nimeni„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și