Închide meniul

Gigi Becali, anunţ clar despre Vlad Chiricheş: „Dau 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă!”

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 16:33

Reclamă
Gigi Becali, anunţ clar despre Vlad Chiricheş: „Dau 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă!

Gigi Becali, reacţie clară după ce Dan Şucu i-a dat replica

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ clar despre Vlad Chiricheş. Acesta a declarat că fundaşul a început să alerge, şi se pregăteşte să revină pe teren. Patronul de la FCSB a fost întrebat dacă regretă transferul stopperului, acesta a declarat că regretă doar faptul că plăteşte lunar suma de 40.000 de euro unui jucător care nu joacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş s-a accidentat în duelul dintre UTA şi FCSB, duel pierdut de roş-albaştrii cu 1-2. De atunci, fundaşul de 33 de ani a fost înlocuit în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana.

Gigi Becali, anunţ clar despre Vlad Chiricheş

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre starea lui Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a dezvăluit că fundaşul va reveni pe teren în câteva săptămâni.

Latifundiarul din Pipera a declarat că nu regretă transferul lui Chiricheş, însă regretă că îi oferă un salariu de 40.000 de euro acestuia, iar el nu poate juca. De asemenea, Becali a mai dezvăluit că Vlad Chiricheş va rămâne la FCSB şi în sezonul viitor.

În contractul fundaşului există o clauză specială, prin care Vlad Chiricheş îşi va prelungi automat înţelegerea la gruparea roş-albastră pentru un sezon, în cazul în care FCSB va deveni campioană. În acest context, Becali a declarat că Chiricheş va rămâne sigur la echipa sa şi în stagiunea următoare, fiind convins că FCSB va lua titlul.

Reclamă

„Chiricheș a început să alerge, deci e bine într-un fel. Cred că da, revine în câteva săptămâni. S-a ciuntit din declarația mea că îmi pare rău… Într-un fel, îmi pare rău de bani, că sunt mulți… Nu îți pare rău să îi dai 40.000 de euro pe lună unui jucător care nu joacă?

Ce vrei să zic acum, diplomație? «Vai, dar niciun fel de problemă!». Nu sunt așa, spun ce simt și asta e… Sunt 40.000 pe lună pe care îi dau unui jucător care nu joacă. Singurul lucru e că am făcut pe doi ani. Adică dacă vom câștiga campionatul se prelungește automat contractul, și noi îl vom câștiga”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a recunoscut ce înţelegere uluitoare are cu Florinel Coman

Gigi Becali are o înţelegere uluitoare cu Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a dezvăluit cum l-a convins pe atacantul de 25 de ani să nu se mai gândescă la transfer şi să rămână la vicecampioana României. Omul de afaceri a oferit detalii din interior.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a promis o primă uriaşă în cazul în care FCSB va câştiga titlul şi va obţine calificarea în Champions League. Mai mult, l-a asigurat că nu va ordona niciodată să fie schimbat în timpul meciurilor. „Mbappe” Coman este singurul care decide când să părăsească terenul.

„I-am zis lui Coman să nu fie disperat să plece, că eu îi dau primă dacă ajunge în Champions League. Poate câştiga 1 milion la mine, dacă ajunge în Liga Campionilor. De ce să nu stea în ţara lui. Tănase a zis că abia aşteaptă să ajungă sub comanda lui Ferguson.

El are voie să se schimbe când vrea el. El se schimbă când vrea el. Vorbesc serios! El iese din teren când vrea el… el iese când vrea! El cere schimbare când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată. Da! Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el… el e jucător prea valoros şi se schimbă numai când nu mai poate„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și