Închide meniul

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre banii pentru transferul lui Florinel Coman: „Ne judecăm într-o lună!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 17:46

Reclamă
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre banii pentru transferul lui Florinel Coman: „Ne judecăm într-o lună!

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre banii pentru transferul lui Florinel Coman

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultim moment despre banii pe care ar fi trebuit să-i primească pentru transferul lui Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera a transmis că va încasa un milion de euro în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost transferat de Al-Gharafa, în această vară, şi se pregăteşte de dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar, în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede live exclusiv în AntenaPLAY.

Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre banii pentru transferul lui Florinel Coman

Deşi transferul lui Florinel Coman în Qatar s-a produs în urmă cu mai bine de o lună, FCSB nu a încasat încă suma de cinci milioane de euro, în schimbul lui „Mbappe”.

Iniţial, Gigi Becali a dezvăluit că oficialii de la Al-Gharafa au trimis banii către un cont din Vietnam, după ce clubul a fost lovit de un atac al unor hackeri.

Latifundiarul din Pipera a venit cu noi detalii, mărturisind că va încasa un milion de euro în plus, dată fiind întârzierea plăţii. Becali a transmis că FCSB a apelat la FIFA, iar într-o lună totul se va judeca şi banii vor ajunge în contul campioanei.

Reclamă
Reclamă

„Am dat la FIFA pe 6 milioane de euro pentru Florinel Coman. Într-o lună se judecă şi iau banii. E clarificată treaba. Ne-a trimis FIFA azi să le dăm contul şi numărul din TMS.

Să le arătăm că ei n-au virat banii în contul de TMS. Este contul FIFA. Să le trimitem numărul de cont şi toate datele din TMS”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, replică după ce a fost acuzat că nu a virat banii pentru transferul lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali a venit cu replica după acuzaţiile lui Laszlo Dioszegi. Patronul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe s-a plâns de faptul că nu a primit banii pentru transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB.

Reclamă

Patronul campioanei României a venit imediat cu o reacţie şi i-a răspuns lui Laszlo Dioszegi. Becali a anunţat că a plătit 300.000 de euro în cursul zilei de luni.

„Că nu i-am dat… I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm și noi, alți 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Și atunci ce? Le-am dat bani…

Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro și mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Și gata… Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și