Închide meniul

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman: „Cred că va pleca, deşi eu nu aş vrea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 22:18

Reclamă
Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman: „Cred că va pleca, deşi eu nu aş vrea!

Gigi Becali, asalt total pe piaţa transferurilor

Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că Florinel Coman are şanse mari să plece în iarnă, având în vedere forma bună prin care trece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, iar Gigi Becali crede că această sumă va fi plătită în iarbă. Becali a recunoscut că ar vrea ca „Mbappe” să mai rămână şi să ia titlul cu FCSB.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre Florinel Coman

„El are acum clauză 5 milioane. În mod normal, imediat trebuie să-l ia. El are clauză mică la valoarea pe care o are.

După ce el a avut o cădere, a avut o pată pe cariera lui. Acum și-a revenit, o să vedeți imediat… cred că va pleca, dar eu n-aș vrea să plece. Eu nu m-aș lipsi de el pentru 5 milioane. Eu aș prefera să intru în Liga Campionilor cu el (n.r – iar ulterior să plece Coman)„, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Ce a declarat Florinel Coman după primul său gol la naţionala României

Ce a declarat Florinel Coman după ce a înscris, pe Arena Naţională, primul său gol la naţionala României. Starul FCSB-ului a marcat în meciul cu Andorra, scor 4-0, din grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Reclamă

„Mbappe” Coman a punctat din pasa lui Ianis Hagi şi a demonstrat că este într-o formă de vis. A „spart” gheaţa şi în tricoul reprezentativei de seniori. România a urcat pe primul loc în grupă şi mai are nevoie de 4 puncte pentru a se califica la turneul final.

Am făcut un meci foarte bun, am pasat, am jucat şi la rezultat. Ne-am mobilizat să îi luăm tare din primul minut. Am intrat cu gândul de a face un meci bun, de a marca multe goluri. Indiferent de ce rezultat era în partea cealaltă era clar că trebuie să schimbăm ceva la acest meci. Iată că am reuşit să câştigăm. Am păstrat ce a fost bun cu Belarus şi ne bucurăm că în această seară am şi reuşit să băgăm mingea în poartă.

După meciul cu Belarus ne gândeam la calcule, dar sincer ne gândeam că putem face mai mult în această grupă şi ne bucurăm că terminăm acţiunea pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Era clar că am trăit cu echipa, am trăit la intensitate maximă acel meci (n.r. cu Belarus). Aşa se trăieşte pe bancă, este mai dificil. Pentru cei care au jucat, i-a încurajat înainte de meci. Nu contează cine intră, contează plusul de care avem nevoie.

Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu Israel, că sunt în situaţia aceasta. Nu vreau să comentez. Timpul le va rezolva pe toate. Nu contează unde jucăm, clar trebuie să mergem la victorie.

(Ce înseamnă pentru tine faptul că ai marcat la naţională?) Sunt mândru de mine, aveam nevoie de acest gol. M-am gândit foarte mult la acest gol, de la prima convocare. Sunt fericit că am reuşit şi sper ca din momentul acesta m-am descătuşat şi că voi marca foarte multe goluri.

Au venit impresarii să vorbim, să ne întâlnim mâine. Nimic mai mult. Sincer, nu este perioda de transfer, nu mă gândesc la niciun transfer. Sunt fericit că am marcat„, a declarat Florinel Coman la finalul meciului, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și