Închide meniul

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2024, 12:40

Reclamă
Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB

Alex Chipciu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Jucătorul de 35 de ani poate ajunge la campioană, după barajul de Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a mai fost aproape de FCSB şi în vara lui 2023, dar atunci a refuzat propunerea lui Gigi Becali din cauza unor probleme personale. Acum, finanţatorul susţine că fostul internaţional va ajunge sub comanda lui Charalambous şi Pintilii.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB

„Chipciu cred că vine, să renunţe la bani, ce are acolo, să-şi rezolve problemele şi cred că vine. E jucător bun, să vedem dacă vine”, a zis Becali, citat de fanatik.ro.

Alex Chipciu se află la U Cluj din anul 2022, însă acum ar fi gata să părăsească echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB

Chipciu a ţinut să asigure că este concentrat 100% pentru finala barajului pentru calificarea în cupele europene. U Cluj se va duela cu Universitatea Craiova pentru un loc în preliminariile Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

”Nici nu pot să-mi permit să mă gândesc la altceva, pentru că urmează un meci capital la Craiova. Avem și o primă foarte mare, avem și posibilitatea ca acest club să joace în Europa, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 1970, nu știu de când. Sunt concentrat 100% acolo, chiar dacă au apărut speculații.

Nu pot să neg, au ieșit discuții (n.r. despre negocierile cu FCSB). Dar în același timp chiar vreau să trag linie după acel meci. Au fost 2 ani obositori pentru mine. Și frumoși, dar m-au stors. Am sentimentul că trebuie ceva nou, asta e părerea mea. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimul meci”, a spus Chipciu.

Alex Chipciu a ajuns la un acord cu FCSB și încerca să își rezilieze, amiabil, înțelegerea cu U Cluj, după încheiera sezonului. Mutarea ar fi urmat să fie materializată în luna iunie. Totuși, transferul a fost complicat de Gigi Becali, care a confirmat, în mod public, interesul pentru Chipciu. Oficialii de la U Cluj au auzit declarațiile patronului de la FCSB și nu mai sunt de acord cu rezilierea contractului. Cer o sumă de transfer.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și