Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu

Publicat: 13 mai 2024, 13:07

Reclamă
Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB în perioada de mercato de vară. Pe lângă Kiki şi Louis Munteanu, patronul campioanei e interesat de alţi fotbalişti din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a făcut publice numele celor patru fotbalişti, Becali susţine că îi va aduce lui Elias Charalambous jucători cu care să atace grupele cupelor europene.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB

„Cum am vorbit cu Gică şi l-am întrebat de Louis Munteanu. Şi el mi-a zis. Băi, Gigi, dacă nu are contract cu mine, de ce mă mai întrebi?

Cu Louis Munteanu nu ştiu nimic, să vedem, trebuie să luăm legătura. Din Liga 1 nu spun nimic. Mai am încă 4″, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB

Ilie Dumitrescu este de părere că Gigi Becali are nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, dar și în cel defensiv. Totodată, acesta a vorbit și despre munca care ar trebui depusă de oamenii din staff-ul tehnic al campioanei, pentru a găsi jucători care s-ar integra în echipa pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

Reclamă
Reclamă 4

„Ai nevoie de un număr nouă autentic, aș merge pe doi fundași laterali. Cred că e nevoie și de o extremă care să poată juca pe ambele părți. La mijloc, ești acoperit dacă nu pleacă la Olaru.

Ai nevoie de fundași laterali care, pe faza de atac, să se transforme în extreme și să aducă un plus pe faza ofensivă. Aș mai aduce și un fundaș central. Cam cum spunea Gigi, șapte-opt jucători. Să vedem cum se vor întări. Sunt anumite posturi extrem de importante. Să vedem cine va alege, cum se vor sfătui, care va fi strategia.

Louis Munteanu și Alibec sunt cunoscuți. Apoi intervine munca din spate, dacă ai un departament de scouting, care adună informații… Apoi intră în rol Mihai Stoica și staff-ul tehnic, care îi fac un raport lui Gigi. Contează și bugetul lui Gigi. Dacă vrei să aduci înlocuitor pentru Coman, trebuie să-i dai același salariu sau chiar mai mare”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

11:49

NEWS ALERTRapid a transferat un atacant de naţională! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și