Închide meniul

Mesajul lui Kiki pentru Gică Hagi, la pauza meciului Farul – Sheriff Tiraspol: „Să nu cumva să mă schimbi”

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 8:46

Reclamă
Mesajul lui Kiki pentru Gică Hagi, la pauza meciului Farul – Sheriff Tiraspol: „Să nu cumva să mă schimbi

Farul - Urartu 3-2. Gică Hagi, salvat de Larie în minutul 90+5

Gică Hagi, antrenor Farul Constanţa / Profimedia

Mesajul lui Kiki pentru Gică Hagi, la pauza meciului Farul – Sheriff Tiraspol. Antrenorul campioanei României a dezvăluit că fundaşul din Benin a cerut să rămână în teren şi în repriza secundă, chiar dacă avea cartonaş galben încă din minutul 10 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kiki a insistat să rămână pe teren şi a reuşit să înscrie unicul gol al partidei dintre Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol, scor 1-0.

Mesajul lui Kiki pentru Gică Hagi, la pauza meciului Farul – Sheriff Tiraspol: „Să nu cumva să mă schimbi”

Pe lângă cartonaşul galben primit în debutul partidei de Kiki, lui Gică Hagi îi era teamă şi de faptul că fundaşul de 29 de ani a fost accidentat în această vară:

„Kiki avea cartonașul galben. Știți că eu fac la pauză anumite lucruri, dar mi-a zis: ‘Să nu cumva să mă schimbi, o să vezi că o să dau gol!’. A simțit-o și am zis ok. Când am văzut că a venit așa convins… dar mi-era teamă. Când un fundaș are galben, trebuie să te gândești la soluția următoare.

Plus că el a stat o lună și ceva. După meciul cu FCSB, nu a venit la Cluj, avea deja o accidentare, o fractură de stres la piciorul drept. A stat până în 25, nu a făcut nimic și uite că arată foarte bine. E un băiat wow, foarte bun. Azi a fost cel mai bun de pe teren.

Reclamă

Kiki poate să joace orice. Și extremă, și mijlocaș, și inter. E un jucător complet. Am avut noroc că a venit la noi. Suntem fericiți că e cu noi. Face lucruri extraordinare și mă bucur pentru el”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi, decizie radicală după Farul – Sheriff 1-0

Gică Hagi a anunţat că ia o decizie radicală după meciul Farul – Sheriff, scor 1-0, din prima manşă a turului 1 preliminar din UEFA Champions League. „Regele” a luat decizia să „sacrifice” disputa cu Hermannstadt, din startul noii ediţii din Liga 1.

Managerul campioanei României a dezvăluit că toţi titularii din confruntarea cu Sheriff vor rămâne la Ovidiu pentru a se pregăti de reuturul cu moldovenii. Se va baza pe alţi jucători în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Ştiam că aveam un adversar foarte bun, care avea mai multă experienţă decât noi. Noi cu problemele noastre la început, dar uşor uşor am mizat pe omogenitatea echipei, pe jucătorii vechi. Uşor uşor intrăm în ea şi arătăm mai bine.

Ştiam că folosesc mai multe sisteme, informaţia… chiar dacă nu vrei să arăţi, se află. Nu e o surpriză, ştiam toate. I-am analizat, şi pe noi, conta mai mult jocul colectiv. Jucătorii au făcut 4-5 antrenamente.

Orice jucător de anul trecut, care ne-a făcut campioni, e fantastic. Sunt foarte buni. Unii au fost la lot, nu au încă minute în picioare, dar îşi doresc. Se formează grupul iar, meci de meci încercăm să punem mecanismul în mişcare. (Reporter: Spuneau adversarii că aţi avut noroc?) Noi? Ei au avut. Putea fi 2-0 în minutul 10. Trebuia să fie 3-0, noi am avut ocaziile clare.

Important e să revenim noi la ritmul şi intensitatea de anul trecut. Nu e uşor, dar încercăm. Cei care au jucat astăzi rămân la Constanţa, mergem cu ceilalţi la Hermannstadt. Am decis să rămânem cu 11 jucători acasă. Avem un lot de 30 de jucători, cred că o să facem o echipă care să se lupte de la egal la egal. Băluţă era greu să joace 90 de minute, a făcut 4-5 antrenamente. E bine că am marcat şi nu am luat gol„, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și