Închide meniul

Gigi Becali, anunț despre revenirea Peluzei Sud lângă FCSB: „Nu-s băieți proști, dar au o patimă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 19:03

Gigi Becali, anunț despre revenirea Peluzei Sud lângă FCSB: Nu-s băieți proști, dar au o patimă!”

Gigi Becali, anunț despre revenirea Peluzei Sud lângă FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Gigi Becali, anunț despre revenirea Peluzei Sud lângă FCSB
  • 64 de ani are Gigi Becali

Gigi Becali (64 de ani) a făcut un anunț despre revenirea Peluzei Sud lângă FCSB, după ce ÎCCJ a decis ca procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua să se rejudece la Curtea de Apel București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, Peluza Sud este gata să revină lângă echipa sa, în momentul în care va câștiga numele, culorile și palmaresul Stelei.

Gigi Becali, anunț despre revenirea Peluzei Sud lângă FCSB

În plus, latifundiarul din Pipera susține că anumiți suporteri ai celor de la CSA Steaua participă, în prezent, la meciurile FCSB-ului.

Reclamă

„Practic, acesta este lucrul pe care-l vor suporterii. Ei au zis că atunci când vin înapoi numele, culorile și palmaresul, revin și ei. Ăia, mulți, puțini, de la Peluza Sud, câți sunt ei. Ei așa au spus. Nu-s băieți proști, dar au o patimă.

Ei ar veni și acum, dar n-o fac din orgoliu. S-ar întoarce și mâine, dar le e rușine, jenă. Totuși, de ce ar veni când se va judeca și vom avea palmaresul? Atunci ar avea motiv. La meciurile noastre vin. Vezi, dom’le, sunt cu CSA, dar vin la meciurile FCSB (n.r. râde)”, a spus Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

Gheorghe Mustață, prima reacție după ce ÎCCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Liderul galeriei FCSB-ului s-a declarat mulțumit de decizia ÎCCJ și este încrezător că, într-un final, clubul patronat de Gigi Becali va avea câștig de cauză.

„Contează foarte mult (n.r. decizia), pentru că această decizie a venit datorită suporterilor, datorită Asociației Salvați Steaua. Este ceea ce am cerut noi în instanță. Mă bucur că au desființat toată sentința din apel. Să se rejudece de niște judecători care, cât de cât, cunosc fotbalul românesc și legea sportului.

Acum, oricare judecător ar putea să înțeleagă, pentru că o echipă care continuă în Liga 1 nu poate să piardă palmaresul sau ceea ce a muncit.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul 98′, cânt a preluat domnul Viorel Păunescu, n-a preluat un tanc, o mitralieră sau un avion, ca să poți să clasifici documentele. Dar am o înregistrare de la cineva, în care se spune că au pierdut documentele, vezi domne în ghilimele, între CSA și Viorel Păunescu.

Bun, în momentul în care tu preiei această societate, care și acea societate a lui Păunescu a fost înființată în 98’… Același lucru s-a întâmplat în 2003. Trebuia să înființezi o nouă societate și să preiei tot ce a luat domnul Păunescu. Domnul Păunescu, în momentul în care i-a dat acele hârtii, că în baza a 300.000 sau 500.000, cât a costat Neaga sau Aliuță…

După ce i-a luat pe jucătorii aceia, tu ai ajuns, la un moment dat, să nu mai ai bani să duci Steaua. O lăsasei pe locul 14. În momentul în care tu i-ai spus lui Gigi: «Bă, ți-o dau, dar trebuie să-ți faci o societate». El și-a făcut acea societate. Deci, practic, oamenii au văzut nereguli acolo și au spus: «Păi, ce ați făcut? Ați împărțit o continuitate și un palmares?».”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”