Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre Tavi Popescu după ce a fost urmărit de Benfica Lisabona la derby-ul cu CFR Cluj: „Cred că valorează 150 de milioane de euro!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2022, 13:30

Gigi Becali, anunţ despre Tavi Popescu după ce a fost urmărit de Benfica Lisabona la derby-ul cu CFR Cluj: „Cred că valorează 150 de milioane de euro!

Gigi Becali l-a evaluat la 150 de milioane de euro pe Tavi Popescu

Hepta

Gigi Becali i-a stabilit o nouă valoarea lui Tavi Popescu. Acesta a fost eroul celor de la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Popescu a marcat singurul gol al meciului care a reaprins lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost urmărit la meciul din Gruia şi de scouterii celor de la Benfica Lisabona. Becali le-a transmis că clubul lusitan nu are bani să cumpere „perla” de la FCSB.

Gigi Becali, despre Tavi Popescu: „E jucător de geniu”

Nu există ofertă concretă la ora asta pentru Tavi Popescu. Nu cred că Benfica are bani să-l cumpere pe Tavi Popescu. Eu cred că are și ceva din Neymar și chiar din Messi, pentru că ai văzut, când dă la poartă, are și noroc și e un jucător de geniu. Chiar o să-l dau cu 50 de milioane.

Pe Man l-am dat cu 11 milioane. Poate cineva să-l vândă cu mai mult? Pe Chiricheș am luat 10 milioane și ei l-au dat cu 7. Pe Tavi n-am să pot să iau valoarea lui reală. Eu cred că valorează 100-150 de milioane. O să-l dau la jumătate de preț, cu 50 de milioane”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Tavi Popescu, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Sper să ajung la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!”

Formația lui Toni Petrea a câștigat derby-ul din Gruia, grație golului înscris de Octavian Popescu. „Roș-albaștrii” s-au apropiat la două puncte de lider, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului.

Reclamă

FCSB a spart „gheața” și a învins CFR Cluj în Gruia, după o așteptare de 8 ani. În urma victoriei din această seară, trupa lui Toni Petrea s-a apropiat la două puncte de lider, cu 5 etape rămase până la finalul play-off-ului.

„Sunt foarte bucuros că am rueșit să marchez în derby. E un derby de România și sunt bucuros că ne-am dus la două puncte de ei. N-am mai câștigat de 8 ani aici, la ei acasă, și e un moment bun să ne bucurăm. Într-un fel, suntem la mâna noastră (n.r. – în lupta pentru titlu). Trebuie să câștigăm tot până la final. O luăm pas cu pas și sper să reușim. La Olaru sper să nu fie ceva grav și să revină la antrenamente.

Am revenit și noi și ne-au ajutat și cei de la Craiova. Și Farul ne-a ajutat. Dar noi trebuie s-o luăm meci cu meci și la final să ridicăm trofeul. Noi am dat totul pe teren. Trebuia să câștigăm neapărat ca să mergem la două puncte de ei.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre comparația cu Cristiano Ronaldo) Mă bucură aceste vorbe, dar mai am mult de muncă. Nu mă gândesc tocmai la Ronaldo, sper să ajungă la jumătatea lui.”, a spus Octavian Popescu, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și