Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre transferurile lui Bauza şi Bahassa la FCSB: „Iar se supără Mititelu!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2023, 21:03

Reclamă
Gigi Becali, anunţ despre transferurile lui Bauza şi Bahassa la FCSB: „Iar se supără Mititelu!

Gigi Becali, anunţ despre transferurile lui Bauza şi Bahassa la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Gigi Becali a făcut un anunţ despre transferurile lui Juan Bauza şi Yassine Bahassa la FCSB. Patronul roş-albaştrilor susţine că nu va mai încerca să-i aducă pe cei doi la echipa sa, deoarece susţine că lotul vicecampioanei este complet, în momentul de faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a efectuat patru transferuri în această vară la FCSB. Vlad Chiricheş, Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyanbonga Ngezana au semnat cu gruparea roş-albastră.

Gigi Becali, anunţ despre transferurile lui Bauza şi Bahassa la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Bauza şi Bahassa nu au loc în primul 11 de la FCSB. Patronul vicecampioanei nu neagă însă faptul că ce doi jucători ai lui Adrian Mititelu sunt valoroşi, însă în momentul de faţă, nu va încerca să-i transfere.

De asemenea, Becali a mai transmis faptul că nu va mai face niciun transfer la FCSB, în această perioadă de mercato, ultimul jucător alăturat lotului lui Elias Charalambous fiind Vlad Chiricheş.

„Nu am cum să îi aduc, tată, pe Bauza și Bahassa. Unde să îi bag? Nu am nici pe cine să scot de pe listă. Voi l-ați scoate pe Florinel Coman și l-ați baga pe Bahassa? Nu zic mai multe că iar se supără Adrian Mititelu. Sunt buni amândoi ăștia ai lui Mititelu, dar nu avem unde să îi băgăm acum. În locul cui? Nu cred că voi mai face niciun transfer. E cam închisă lista”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. După o lungă perioadă în care a fost aşteptat de FCSB, Vlad Chiricheş a decis, în cele din urmă, să semneze cu formaţia patronată de Gigi Becali.

„Vlad Chiriches a semnat cu noi și o să îl vedeți voi. Sunt sigur că unii ii cântau prohodul, dar o să vedeți voi cine e Chiricheș. La ora asta e cel mai bun fundaș central din România. Cu el în apărare nu am nicio emoție. Mi l-am dorit mult pe Chiricheș”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Potrivit sursei citate, Vlad Chiricheş va avea un salariu anual de 400.000 de euro, peste cel al lui Florinel Coman, care câştigă 360.000 de euro pe an. Vlad Chiricheş a semnat pe doi ani de zile, condiţie pe care a pus-o în negocierile cu Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat acum la 900.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com, Vlad Chiricheş era vândut în 2013 de către Gigi Becali la Tottenham, pentru 9.5 milioane de euro!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și