Închide meniul

Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Asta se întâmplă acum!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iunie 2024, 18:14

Reclamă
Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Asta se întâmplă acum!

Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a venit cu un anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Chiar dacă patronul lui Sepsi precizase că nu va accepta niciodată să îşi vândă cel mai bun jucător la campioana României, Laszlo Dioszegi a cedat după insistenţele latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali ar fi ajuns la un acord total atât cu finanţatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, cât şi cu mijlocaşul de 25 de ani. Patronul roş-albaştrilor a precizat totuşi că actele nu sunt încă semnate şi că aşteaptă semnătura jucătorului.

Gigi Becali, anunţ ferm despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

În acest moment, Gigi Becali aşteaptă ca Marius Ştefănescu să parafeze contractul şi să se alăture lotului lui Elias Charalambous.

O să vedem, avem nişte discuţii. Mai târziu cred că putem vorbi mai multe.

Nu poţi să ştii până nu vezi actele, acum sunt doar nişte discuţii. O să vedem şi cu jucătorul şi cu clubul ce va fi. Deocamdată nu sunt multe de zis. O să vedem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi, a dezvăluit că se mai poartă negocieri şi cu alte echipe. Rapid îşi manifestase interesul să îl transfere pe jucătorul care a înscris 14 goluri şi a oferit 8 pase decisive în sezonul care s-a încheiat.

Ce pot să vă spun, suntem în discuţii dar încă nu ne-am înţeles cu nimeni pentru transferul lui Ştefănescu. Până nu este semnat, deocamdată sunt vorbe. Discuţii sunt, nu numai cu FCSB.

Mai există o echipă din SuperLiga şi o echipă din străinătate. Eu zic că până vineri ori se va realiza, ori va cădea acest transfer. Toată lumea vrea jucătorul cât mai repede.

Reclamă

Noi nu suntem disperaţi să îl vindem pe Ştefănescu. O să vedem şi ce vrea jucătorul. Dacă el nu mai vrea să rămână la noi, nu poţi să îl ţii cu forţa. Nu ştiu să vă spun ce şanse sunt să se facă.

Nu pot să spun despre sumă până nu ne înţelegem. Este normal că nu o să îl dăm pe 10 RON, e un jucător de valoare care a demonstrat. O să încercăm să luăm cât mai mult, vedem cât putem să obţinem”, a spus Hadnagy pentru sursa citată anterior.

Cotat de Transfermarkt la 1,7 milioane de euro, Ştefănescu ar urma să fie cel de-al 3-lea transfer realizat de FCSB în această vară. Până în momentul de față, Gigi Becali i-a mai adus la echipa lui Elias Charalambous pe David Kiki și Daniel Popa.

Marius Ștefănescu a ajuns la Sepsi în anul 2018, de la Viitorul Cluj, echipă care și-a păstrat jumătate din procentele dintr-un viitor transfer al jucătorului. Astfel, în timp ce Clujenii vor încasa o sumă istorică, Sepsi va trebui să se mulțumească cu doar jumătate din banii lui Gigi Becali.

Marius Ștefănescu a ajuns la Sepsi în anul 2018, de la Viitorul Cluj, echipă care și-a păstrat jumătate din procentele dintr-un viitor transfer al jucătorului.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:11

Polonia – Austria 0-1 LIVE TEXT. Austriecii au deschis rapid scorul! Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:30

VideoDavid Popovici luptă pentru medalia de aur la 200m liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (19:36)

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și