Închide meniul

Gigi Becali, anunţ halucinant despre un mare rival, patron în Liga 1: „Face schimbări și în funcție de soare, dar nu zice”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 9:09

Gigi Becali, anunţ halucinant despre un mare rival, patron în Liga 1: „Face schimbări și în funcție de soare, dar nu zice

Gigi Becali, anunţ halucinant despre un mare rival, patron în Liga 1

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali, anunţ halucinant despre un mare rival! Becali a recunoscut că există un patron în Liga 1 care se implică mai mult la echipa sa decât o face finanţatorul la FCSB. Este vorba de conducătorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Craiova, ce? Care-i treaba, acolo fac antrenamente la ora 15:00, când e soarele mai arzător. Știu și când apare luna. Acolo, până și temperatura se calculează. Ăla-i mai tare decât mine (n.r. Mihai Rotaru).

Gigi Becali, anunţ halucinant despre un mare rival

Face schimbări și în funcție de soare, dar nu zice. Și dacă apune soarele într-un fel, trebuie să calculeze la ce temperatură rezistă. Voi nu știți. Întrebați, n-aveți voi surse să aflați? Noi știm.

Fiecare om face ce vrea el, dacă nu îi interzice legea. La mine sunt regulile vieții, nu ale meseriei. Cine vine aici, să le respecte”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali caută antrenor la FCSB

Pe de altă parte, Gigi Becali trebuie să îşi aleagă cu mare atenţie noul antrenor de la FCSB. Mihai Pintilii va conduce echipa în următoarele partide şi Mihai Stoica nu exclude ca acesta să şi rămână principalul echipei din Berceni.

Reclamă

„Vedem mâine sau dumincă dacă vestiarul şi-l doreşte pe Pintilii sau doreşte un alt antrenor. Pintilii nu are licenţa PRO cum nu a avut-o nici Poenaru, Croitoru, Prepeliţă.

Ştie şi simte jocul. Înainte să imi aleg un colaborator îl duc aşa putin prin fotbal, nu fac intenţionat asta, dar mai scriu când mă uit la un meci şi Pintilii se uită la toate meciurile. Nu suport oamenii care vor să lucreze în fotbal şi nu se uită la meciuri. Nu e normal aşa ceva! Poate nu sunt foarte bun eu, controversat, dar mă uit la toate meciurile posibile”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB

Patronul roş-albaştrilor îi cere înlocuitorului lui Nicolae Dică să ia titlul în acest sezon. Misiunea pare una extrem de grea dacă ne uităm peste clasamentul Ligii 1. FCSB e la nu mai puţin de 17 puncte distanţă de liderul Farul, dar şi la 12 de Rapid, sau la 8 de CFR Cluj. Faţă de primele două, roş-albaştrii au două meciuri în minus disputate.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă nu câştigă campionatul, pleacă în vară. Să nu vină dacă nu ia campionatul. Aşa e la Becali. Străini nu aduc niciodată. Eu nu sunt viclean.

Dacă am posibilitatea să îi dau unui român nişte bani, care dup-aia se duce şi la arabi şi ia milioane. De ce să nu ajut un român?”, a mai spus Becali.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și