Închide meniul

Scenariu ireal la FCSB: Vestiarul ar putea alege noul antrenor. Anunţul care dă peste cap toate calculele

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 8:29

Scenariu ireal la FCSB: Vestiarul ar putea alege noul antrenor. Anunţul care dă peste cap toate calculele

Scenariu ireal la FCSB: Vestiarul ar putea alege noul antrenor

Scenariu ireal la FCSB: Vestiarul ar putea alege noul antrenor / Hepta

Scenariu ireal la FCSB! Vestiarul ar putea fi cel care alege noul antrenor al vicecampioanei. Mihai Stoica e convins că Mihai Pintilii ar putea rămâne pe banca roş-albaştrilor, mai ales dacă va primi acceptul jucătorilor. Următoarele 4 meciuri, el va fi la conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii are parte de respectul şi încrederea celor din conducerea FCSB de când a refuzat un salariu de 15.000 de euro de la Federaţie pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu. „Era de cinci ori mai mare suma decât cea pe care o câştigă aici”, anunţa Becali.

Scenariu ireal la FCSB: Vestiarul ar putea alege noul antrenor

„Vedem mâine sau dumincă dacă vestiarul şi-l doreşte pe Pintilii sau doreşte un alt antrenor. Pintilii nu are licenţa PRO cum nu a avut-o nici Poenaru, Croitoru, Prepeliţă.

Ştie şi simte jocul. Înainte să imi aleg un colaborator îl duc aşa putin prin fotbal, nu fac intenţionat asta, dar mai scriu când mă uit la un meci şi Pintilii se uită la toate meciurile. Nu suport oamenii care vor să lucreze în fotbal şi nu se uită la meciuri. Nu e normal aşa ceva! Poate nu sunt foarte bun eu, controversat, dar mă uit la toate meciurile posibile”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Pintilii nu se simte pregătit să o antreneze pe FCSB

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”. Fostul secund al lui Nicolae Dică susţine că mai are nevoie de acumulat experienţă pentru a ajunge principalul lui Gigi Becali.

Reclamă

„Trei ani, patru ani, cinci ani (n.r. ironic)! Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar sau la meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și deocamdată sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să aibă suporterii un meci de calitate.

Conducerea va hotărî, sper să ia cea mai bună soluție. Noi trebuie să ne antrenăm, meciurile vin. Trebuie să luptăm”, a spus Pintilii, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu West Ham.

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB

Patronul roş-albaştrilor îi cere înlocuitorului lui Nicolae Dică să ia titlul în acest sezon. Misiunea pare una extrem de grea dacă ne uităm peste clasamentul Ligii 1. FCSB e la nu mai puţin de 17 puncte distanţă de liderul Farul, dar şi la 12 de Rapid, sau la 8 de CFR Cluj. Faţă de primele două, roş-albaştrii au două meciuri în minus disputate.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă nu câştigă campionatul, pleacă în vară. Să nu vină dacă nu ia campionatul. Aşa e la Becali. Străini nu aduc niciodată. Eu nu sunt viclean.

Dacă am posibilitatea să îi dau unui român nişte bani, care dup-aia se duce şi la arabi şi ia milioane. De ce să nu ajut un român?”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și