Închide meniul

Gigi Becali, anunţ surprinzător despre Dan Şucu: „Se va răzvrăti”! Patronul FCSB-ului a dezvăluit ce a vorbit cu şeful Rapidului!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 11:53

Gigi Becali, anunţ surprinzător despre Dan Şucu: „Se va răzvrăti! Patronul FCSB-ului a dezvăluit ce a vorbit cu şeful Rapidului!

Gigi Becali, anunţ surprinzător despre Dan Şucu: "Se va răzvrăti"

Gigi Becali și Dan Șucu, conducătorii de la FCSB, respectiv Rapid / Colaj Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ surprinzător despre Dan Şucu. Patronul FCSB-ului susţine că Dan Şucu e nemulţumit de banii pe care echipele mari le încasează din drepturile TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit ce dialog a purtat cu Dan Şucu. Patronul FCSB-ului i-a transmis că nu se va implica în lupta lui Dan Şucu, deşi susţine că Şucu are dreptate.

Gigi Becali, anunţ surprinzător despre Dan Şucu: „Se va răzvrăti”!

Şucu o să vezi, se va răzvrăti, că e băiat deştept. Nu pot să spun de ce, el acum a încercat nişte lucruri, m-a contactat.

În viitorul apropiat se va răzvrăti şi va cere nişte drepturi, care sunt legitime (n.r: legat de drepturile TV). El spune aşa, ‘Dom’le, 1 milion de euro, să se împartă în funcţie de audienţă’. Eu i-am spus în felul următor: ‘Că eşti prietenul meu, te susţin, dar nu îmi cere să fac tam-tam pe asta că ne facem de râs’.

El zice aşa ‘Creăm un precedent. Avem 10 cluburi care votează asta’. Procedăm ca Burleanu, aplicăm tirania.

Reclamă

Nu vreau să facem asta, şi nu vreau să faci nici tu, că eşti prietenul meu. Dacă ne apucăm să luăm 10 voturi, aplicăm tirania.

„Tiran nu am fost, nu vreau să fii nici tu”

Îi instigăm pe ăia săraci contra bogaţi. Tirania majorităţii împotriva minorităţii.

Tiran nu am fost, nu vreau să fii nici tu. El nu şi-a dat seama. Acum nu se poate face nimic. Când vin drepturile TV, următoarea negociere, cerem 10 milioane în plus. Că putem să cerem, că îi merităm.

Reclamă 4 / 0/3

Şi cu ăia 10 milioane euro în plus negociem să se ia pe audienţă.

Ce s-a împărţit acum nu putem să ne întoarcem. Putem să mergem în instanţă, numai că noi am fost de acord.

I-am zis ‘Băi, Dane, trebuie să ne sacrificăm'”

I-am zis ‘Băi, Dane, trebuie să ne sacrificăm’. El nu e de acord cu asta, el e de om de afaceri. Nu îl scoţi din ale lui.

Urmează o răzvrătire împotriva la astea (n.r. drepturile TV). Eu te susţin cu vorba, dar în luptă nu intru cu tine în astea. Pentru că nu-l câştigăm şi nu-mi place felul, cu precedent.

Cred că l-am convins pe Dan că aşa este, nu au oamenii bani. Nu mai poţi să joci cu ei, se desfiinţează fotbalul.

El zice că să nu mai dea primăriile bani”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat: „Dacă se duce Burleanu şi o pupă pe Demetrescu, ia 3 ani”

Gigi Becali a avut o reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Patronul FCSB-ului i-a criticat pe cei care l-au suspendat.

Reclamă

Patronul FCSB-ului a avut un nou derapaj sexist. Becali a anunţat că va contesta amenda pe care a primit-o.

(n.r.: Ce părere aveţi de suspendarea asta de 6 luni?) Cine, pentru ce a făcut?

Ei pot să dea un miliard de asta. Eu sunt obişnuit. Care e treaba? Pot să facă ei ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu a făcut, aşa a făcut şi aşa voi spune chiar cu preţul vieţii.

Se plimbă femeile printre bărbaţi la fotbal? Aia e opinia mea, nebunule.

Ei nu-şi dau seama, au mintea întunecată. Cine eşti tu să judeci opinia unui om. Dar nu e opinie, e opinia lui Hristos şi a sfinţilor.

E curentul dracilor. Eşti judecat, n-ai voie, ‘uite, dom’le, ai jignit’. N-am voie să spun sentimentele? Cine sunt ei până la urmă? Sunt ca frunza în vânt, au mintea întunecată.

„Cum să judeci părerea?”

Nu mă afectează pe mine, nu mă interesează, dar ca chestiune, cum să judeci părere. Tu spui ‘nu ai voie să ai părerea’. Trebuie să fie obligatoriu să am părerea ta. Nu e o jignire, o ofensă, e o părere.

Când spun că aleargă femeia printre bărbaţi, cum să fie aşa ceva. Doamne ferească-ne!

Sunt cu doi preoţi, cum să alerge femeia cu „ţâţele” în vânt. Ce e aia, femeie între bărbaţi amestecată?

Pentru ce nu se duce femeia să arbitreze la femei, iar bărbaţii să arbitreze la bărbaţi. Nu e mai bine aşa?”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și