Închide meniul

Gigi Becali, anunţ surpriză despre FCSB! „Ca să terminăm cu treaba asta”

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2023, 13:21

Reclamă
Gigi Becali, anunţ surpriză despre FCSB! „Ca să terminăm cu treaba asta

Gigi Becali, anunţ surpriză despre FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Antena Sport

Gigi Becali a făcut un anunţ surpriză despre situaţia de la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor a susţinut că nu a mai ajuns la antrenamentele echipei de doi ani. Becali se implică în schimb în alcătuirea primului 11 şi la schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous este cel care conduce antrenamentele de la FCSB. Becali nu a ajuns încă să conducă şi şedinţele tehnice.

Gigi Becali, anunţ surpriză despre FCSB

„Eu nu am mai fost de doi ani la echipă, ca să terminăm cu treaba asta. Dacă n-ai fost doi ani la echipă, poţi antrena echipa aia? Echipa nu s-a antrenat doi ani? Deja le-am dat răspunsul. Dacă eu nu am fost doi ani la echipă, înseamnă că nu se antrenează?

Eu ştiu că se antrenează echipa. Antrenorul e cel ce antrenează echipa. Stăpân e cel ce dirijează afacerea lui. Nimeni nu îmi schimbă mentalitatea asta”, a spus Becali.

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB

Pe de altă parte, cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB e o întrebare la care a răspuns chiar Mihai Pintilii, cel care, în lipsa licenţei PRO, a făcut un pas în spate după venirea antrenorului din acte, Elias Charalambous.

Reclamă

„Ajut clubul de când m-am lăsat. Nu pot să nu mă implic. Doar dacă vine cineva și-mi spune ‘nu face aia’. Nu vreau să încurc. Stăm de vorbă (n.r. – el cu Charalambous), vedem ce program avem pe toată săptămână, dacă jucăm din 3 în 3 zile îl facem mai scurt. Suntem toți, Tommy Neubert, Alin Stoica, Lucian Filip, Marius Popa.

Vorbim cu oricine, nu numai eu cu Elias. Elias alege tema antrenamentului. Vedem fotbalul la fel. Ne place jocul de posesie. Ne potrivim. Îi place și lui să avem mingea. Există și momente când nu avem aceleași idei.

Ultimul cuvânt, dacă decizia e bună, poate să fie și al lui MM Stoica, al lui Argăseală, al lui Gigi Becali. Nu contează. Suntem o echipă și lucrăm foarte bine”, a spus Pintilii, la SportCast cu Sile.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul turului sezonului regular al Ligii 1, FCSB e pe primul loc, la un punct distanţă de CFR Cluj şi la două lungimi de Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și