Închide meniul

Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2024, 23:47

Reclamă
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci

Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului

Gigi Becali îşi face cruce / AS.ro

Gigi Becali a făcut un anunţ uluitor după CFR Cluj – FCSB 0-1. Patronul FCSB-ului a spus cum îşi doreşte să fie sărbătorit titlul pe care echipa lui e foarte aproape să îl obţină, după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea o cruce din drone pe Arena Naţională, pentru sărbătorirea titlului. El a spus că dacă va primi aprobare pentru aşa ceva, va reveni pe stadion pentru un asemenea eveniment.

Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”

N-are rost să vorbim de Coman. Avem 13 puncte faţă de locul 2, 16 faţă de Rapid. Astea sunt faptele băieţilor. Ce merit am eu? Meritele mele sunt că le dau salariile la timp, că stăpânesc cu mână de fier şi nu mă abat de la principii.

Ce câştig? Nu mai am trăirile alea, ca pe vremuri. Eu vreau să le dau peste nas altfel. Milioanele! Liga Campionilor! Aşa le dau peste nas.

Eu nu am ambiţie în faţa Rapidului, eu am ambiţia să iau titlul cât mai repede. Cu Arena Naţională plină. Vreau să fac pe Arena Naţională, din drone, cât de mare e terenul, o cruce care să stea în timpul meciului. O cruce din drone.

Reclamă

Dacă reuşim să facem asta, să avem aprobare pentru cruce, o să mă duc şi eu la meci. Acum nu mai am teamă (n.r.: pentru câştigarea campionatului).

Nici în seara asta nu aveam emoţii. Când ai 13 puncte, ce emoţii să ai? Dă-i punctele astea Iaşiului şi îţi va lua campionatul. Lui Dinamo, lui Botoşani.

Chiricheş a fost ceasornic. Tavi Popescu trebuie să aibă realizări, e atacant. Nu are realizări, nu are dribling. El e atacant.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. cu cine se luptă la anul pentru titlu) Tot cu astea. Cu CFR Cluj, cu Craiova. Şi Farul, dacă întăreşte Gică echipa. Şi Rapid”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Gigi Becali: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!

Gigi Becali a fost impresionat de David Miculescu, aşa că a dat de înţeles că acesta va juca în centrul atacului de acum înainte.

Becali a spus că va investi pentru a face o echipă puternică, de Liga Campionilor, mai puţin decât va încasa în acest sezon din Europa.

16 puncte faţă de Rapid? Tu îţi dai seama?

Panduru i-a zis lui MM că dacă se mai înjumătăţesc încă o dată punctele şi tot e campioană FCSB. Adică dacă ne mai ia încă jumate şi tot luăm titlul.

Dacă ne mai ia jumate, am avea 8 faţă de Rapid şi 7 faţă de CFR.

(n.r: Ce simţiţi?) Este o satisfacţie. Principalul sunt banii. E adevărat că există o satisfacţie. Cum zice la Psaltire, să nu le fie pe plac duşmanilor mei. Să nu se facă voia lor.

Reclamă

Nu e problema mea că unul e rău, e problema lui.

Bag banii pe care îi au de acolo, nu mai bag alţii”

Satisfacţia mea e să nu mai am emoţii pe final de meci. Pe mine mă interesează cupele europene.

Îmi trebuie bani ca să fac echipă puternică. Bag banii pe care îi au de acolo, nu mai bag alţii. Mai iau din ei, nu sunt prost să îi las pe toţi.

Eu nu sunt cu bugete, eu fac altfel afaceri. Care au fost cu bugete, şi Copos a fost cu bugete, şi Borcea, şi s-au retrogradat.

La mine, cât trebuie, atâta dau. S-ar putea să nu mai trebuiască mulţi bani. Am luat atacant, pe David Miculescu.

Eu, când era vorba de Compagno, am zis că nu vreau gol, vreau să creezi spaţii”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!

CFR Cluj – FCSB 0-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Roş-albaştrii” au ajuns, în urma victoriei de duminică seară, la 13 puncte în faţa lui CFR Cluj şi a Universităţii Craiova.

FCSB are 4 victorii din 4 meciuri disputate în play-off. „Roş-albaştrii” au ajuns la 44 de puncte în play-off şi sunt ca şi campioni. Etapa viitoare ei ar putea să fie matematic câştigătorii Ligii 1. CFR Cluj şi Universitatea Craiova, echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în Liga 1, au 31 de puncte.

CFR Cluj: R. Sava – Cr. Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și