Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali anunţă că a câştigat „războiul” cu Florin Talpan: „În sfârșit vom putea juca în Ghencea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2023, 18:50

Gigi Becali anunţă că a câştigat „războiul cu Florin Talpan: „În sfârșit vom putea juca în Ghencea!

Gigi Becali anunţă că a câştigat "războiul" cu Florin Talpan

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Gigi Becali anunţă că a dat marea lovitură şi că a câştigat „războiul” cu Florin Talpan. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că FCSB a primit acceptul de a juca meciurile din Conference League pe arena din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a transmis un mesaj euforic, pe care fanii FCSB-ului îl aşteaptă încă de la inaugurarea Stadionului Steaua, care a costat aproape 100 de milioane de euro.

Gigi Becali anunţă că a câştigat „războiul” cu Florin Talpan

Becali a pronunţat numele celor trei stadioane pe care FCSB va putea juca în sezonul 2023-2024.

Avem 3 stadioane pe care vom putea juca la începutul sezonului viitor, Arcul de Triumf, cel al Chindiei și Ghencea.

Da, în sfârșit vom putea juca în Ghencea, așa am înțeles, trebuie să participăm la niște discuții. Cele mai multe jocuri vor fi pe Arcul de Triumf, meciurile din cupele europene pe Ghencea, iar cele cu 50.000 de spectatori pe Arena Națională”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă

Oficialii FCSB-ului au făcut, în ultimul an, mai multe solicitări de a fi primiţi în Ghencea. Florin Talpan şi şefii Armatei au refuzat de fiecare dată ca echipa lui Gigi Becali să poată găzdui meciuri pe stadionul cu o capacitate de 31.000 de locuri.

În turul 2 preliminar al Conference League, FCSB se va duela cu bulgarii de la CSKA 1948. Manşa tur este programată pe 27 iulie, la Sofia, în timp ce returul va avea loc pe 3 august, la Bucureşti.

FCSB va juca prima partida din noul sezon european de pe teren propriu fără spectatori, după o decizie luată de Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA în sezonul trecut. Mihai Stoica a anunţat că returul cu CSKA 1948 s-ar putea disputa pe stadionul Arcul de Triumf, în condiţiile în care tribunele vor fi goale.

Reclamă 4 / 0/3

Vrem să jucăm meciul ăsta pe Arcul de Triumf. Meciurile de campionat nu știm când se vor juca, abia pe 27 iunie vom afla. Atunci se trage țintarul și după vom afla unde vom juca. Vrem să jucăm tot pe Arc„, a precizat oficialul lui FCSB.

Mesajul afişat de fanii lui CSA Steaua, la meciul România U21 – Spania U21

Naţionala de tineret a României a pierdut, pe stadionul din Ghencea, primul meci de la EURO U21. La această partidă au fost prezenți și suporterii echipei Armatei, care au afișat un mesaj legat de problemele clubului.

Suporterii celor de la CSA Steaua au afișat un mesaj vehement, la partida dintre România și Spania de la EURO U21. Fanii „militarilor” sunt nemulțumiți că echipa favorită este blocată în Liga a 2-a și au afișat mesajul: „Vrem Steaua în A”.

De asemenea, aceștia au scandat împotriva Federației Române de Fotbal, dar și împotriva lui Răzvan Burleanu. Nici FCSB și patronul acesteia, Gigi Becali nu au scăpat fără să fie menționați în diferite scandări umilitoare de către suporterii echipei Armatei.

Înainte de start-ul meciului dintre România și Spania, de la EURO U21, organizatorii partidei au pus în difuzoarele stadionului melodia celebră „Maria”, interpretată de Scooter.

Această melodie este asociată cu echipa patronată de Gigi Becali, FCSB și răsună la meciurile acesteia, ori de câte ori „roș-albaștrii” marchează un gol. Sute de fani prezenți pe stadion au fredonat acest cântec, dar fanii de la CSA Steaua s-au așezat pe scaune și nu au schițat niciun gest.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și