Închide meniul

Gigi Becali anunţă că FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea: „S-a rezolvat”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 august 2023, 19:02

Reclamă
Gigi Becali anunţă că FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea: „S-a rezolvat

A sunat Gigi Becali pe bancă? Două schimbări făcute de FCSB la pauza derby-ului cu Farul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Gigi Becali anunţă că FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea. Gigi Becali a revenit cu o nouă declaraţie, după ce la prânz spunea că meciul din Conference League nu se va disputa pe stadionul Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a susţinut că cei de la CSA Steaua i-au dat asigurări că meciul se va juca în Ghencea, aşa că UEFA a fost deja înştiinţată.

Gigi Becali anunţă că FCSB – Nordsjaelland se joacă în Ghencea: „Ne-au asigurat, am anunţat deja la UEFA”

„Da, s-a rezolvat, jucăm în Ghencea. Pot să vă confirm acest lucru. Ar fi fost cea mai mare nedreptate posibilă ca un meci atât de important să nu se joace pe un asemenea stadion, care se ridică la pretențiile europene”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Patronul FCSB ar fi încasat 350.000 de euro din vânzarea de bilete la meciul cu CFR Cluj, iar duelul cu danezii din Conference League e de aşteptat să fie şi el atractiv pentru fani.

Stadionul Ghencea are o capacitate de 31.254 de locuri, iar la derby-ul FCSB – CFR Cluj au fost prezenţi 28.519 spectatori.

Reclamă

Ce spunea Gigi Becali la prânz

Trebuia să anunț azi UEFA unde jucăm, până la 12. Acum mă zbat, mă lupt, să văd ce fac. Ei (n.r. – cei de la CSA Steaua) sunt supărați că au zis Șut și Compagno «Steaua». Și că de ce au spus suporterii că în Ghencea e casa lor. Încercăm să vedem dacă putem rezolva ceva”, declara, la prânz, Gigi Becali, citat de gsp.ro.

FCSB a învins-o din penalty pe gruparea din Gruia. Intrat după pauză, în locul lui Cordea, Andrea Compagno a marcat golul victoriei în minutul 67.

„Dacă tot ați ajuns la Becali, tot se spune că Becali l-a învins pe italian, pe Madorlini. Dar este o victorie de etapă, o victorie la început de drum. Pentru că sunt sigur că Neluțu Varga va continua să aducă jucători, iar italianul își va face datoria, mă refer la Madorlini„, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Danezii sunt într-o formă excelentă

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Formația daneză a început excelent campionatul intern și a obținut un nou succes, înainte de meciul din trurul 3 preliminar al UEFA Conference League.

FCSB se va duela cu vicecampioana din Danemarca în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida tur a „dublei” este programată pe 10 august, în România, în timp ce returul va avea loc pe data de 17, pe terenul danezilor. Ambele partide vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Vicecampioana din Danemarca, Nordsjaelland, s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Brondby, cu scorul de 3-1. Pentru adversara „roș-albaștrilor” au marcat Ingvartsen, Nuamah și Frese, în timp ce singurul gol al adversarilor a fost înscris de Vallys.

După acest succes, cei de la Nordsjaelland au ajuns la 3 victorii din tot atâtea posibile, în noul sezon al campionatului din Danemarca. Astfel, formația pregătită de Johannes Thorup se află pe primul loc în campionatul intern, cu maximum de puncte după 3 etape.

Precedentele victorii au fost înregistrate împotriva celor de la Viborg (4-1) și împotriva lui Aarhaus (3-1). Astfel, danezii vor veni în România, pentru partida tur din „dubla” cu FCSB în formă maximă, iar misiunea „roș-albaștrilor” se anunță una extrem de dificilă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
15
mai
0:21
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” Vezi toate știrile
Citește și