Închide meniul

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei. Bonusul uriaş primit de la forul european

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2022, 10:42

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei. Bonusul uriaş primit de la forul european

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei. Becali a uitat de înfrângerea cu Farul Constanţa şi se bucură de banii care îi vor intra în conturi de la UEFA. FCSB va încasa încă un bonus de un milion de euro şi datorită Cupa Campionilor Europeni câştigată în 1986.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma ajunge la Gigi Becali, asta însemnând că forul european o consideră continuatoarea Stelei. Cel puţin aşa anunţă patronul roş-albaştrilor.

Gigi Becali anunţă că UEFA consideră FCSB continuatoarea Stelei

„M-a sunat Vali (n.r. – Argăseală) de dimineaţă şi mi-a spus că nu luăm 3, luăm 4 milioane de la UEFA. Vorbim de bani! Deci există un bonus pentru coeficient, un calcul mai complicat. Esenţial este coeficientul echipelor care au avut performanţe europene, adică am câştigat Cupa Campionilor Europeni, am primit 1.1 milioane de euro în plus la Becali. Poate face contestaţie Talpan.

Ce anomalie, în ţara ta nu eşti Steaua, dar te recunoaşte UEFA. Hai să spun eu, FRF ce a făcut… a cerut un punct de vedere de la un funcţionar. Care funcţionar le-a şi dat răspuns, a zis că e foarte simplu, că continuatoarea este Steaua. Aici lucrurile sunt foarte simple. Ne dăm foarte inteligenţi.

Rapidul nu mai există, de fapt. Gata! În momentul când intri în faliment nu mai exişti, eşti un moştenitor. FCSB este continuatoare, dacă intra în faliment… când intră o echipă în faliment, moare”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul – FCSB 3-1

Gigi Becali ia măsuri drastice şi dă afară un jucător după Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Patronul vicecampioanei a anunţat că se va băga peste antrenor şi că nu mai are răbdare cu Vadim Raţă, care este ca şi plecat după numai 108 de minute jucate în tricoul roş-albastru, în toate competiţiile.

Latifundiarul din Pipera nu îl mai vrea pe internaţionalul moldovean şi e dispus să îl trimită înapoi la FC Voluntari. Astăzi ar fi fost ultima zi în care trebuia să achite 325.000 de euro, în conturile ilfovenilor, pentru mijlocaşul de 29 de ani.

„Să vedem dacă vrea să-l ia Voluntari. Din punctul meu de vedere, da (n.r.- pleacă)„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FCSB a răbufnit şi la adresa unui alt jucător abia transferat. I-a transmis un ultim avertisment lui Marco Dulca, cel care a fost titular la Ovidiu, dar a fost schimbat la pauză.

„Cea mai mare greșeală și o să mă impun și o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câștigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv.

Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poți să ai cinci de Messi și de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei așa, joci și cu Oaidă, și cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce știu„, a mai spus patronul lui FCSB.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și