Închide meniul

Gigi Becali anunță că vrea să încalce regula U21. „Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2023, 22:45

Gigi Becali anunță că vrea să încalce regula U21. Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS”

Gigi Becali anunță că vrea să încalce regula U21

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali anunță că vrea să încalce regula U21. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că dorește să fie depunctat de către Federația Română de Fotbal, pentru a merge la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a anunțat ideea prin care dorește să îl sfideze pe Răzvan Burleanu. Acesta este în continuare revoltat, pentru că celelalte cluburi din Liga 1 nu au fost de acord cu demersul său, pentru înlăturarea regulii U21.

Gigi Becali anunță că vrea să încalce regula U21. Patronul de la FCSB continuă războiul cu Federația

Patronul de la FCSB continuă războiul cu Federația. Gigi Becali a declarat că posibilele înfrângeri la „masa verde” nu îl vor opri din a încălca regula U21, în sezonul viitor de Liga 1, care va începe la mijlocul lunii iulie.

„Eu calculez riscurile. Știți ce vreau să fac? În prima etapă sau într-unul din meciuri, fac schimbare. Dacă se accidentează Pantea și nu am fundaș dreapta, eu ce să fac? Să bag atacant? N-am! Și bag unul care nu e U21. Ei o să zică că pierd meciul cu 3-0. 3-0 înseamnă 3 puncte, adică 1,5 puncte. Mă gândesc dacă îmi asum asta. Văd cât de puternică echipă am, iar dacă acel punct și jumătate este minor… eu fac echipă puternică să-i spulber pe sclavi. Vreau să-i bat pe ăia 7 sclavi încontinuu, pe toți. Mergem, ne judecăm, ei fac depunctare și eu merg la TAS. Să vedem dacă e în regulă și dacă e legal.

Burleanu invocă legea. Bă, tu ai făcut legi și regulamente când eram eu în pușcărie și nu știam. Nu le-a contestat nimeni în 15 zile. Asta este ingerință în activitatea economică a unei societăți comerciale. Eu trebuie să iau campionatul și să joc în cupele europene. Tu mă obligi să promovez jucători tineri. Obiectivul tău e echipa națională, dar fă-o tu, promovează tu. Eu sunt societate comercială. Asta e o anomalie!”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Reclamă

Gigi Becali a venit cu explicații. Patronul de la FCSB nu crede că a exagerat

Patronul celor de la FCSB nu crede că a exagerat, după ce a jignit oficialii echipelor care nu au votat în favoarea demersului său. Chiar dacă i-a numit pe reprezentanții echipelor care nu au fost de acord „sclavi”, acesta este de părere că vorbele sale nu trebuie interpretate într-o manieră jignitoare, pentru că se referea doar la votul în sine.

„Nu (n.r. nu crede că a exagerat), sa spun de ce. A vota ca să faci ceva obligatoriu înseamnă, pe scurt, sclav. Înseamnă că eu am mentalitate de sclav. M-ai întrebat ceva, pui întrebarea și dupa dai răspunsul singur. Dacă mi-ai pus o întrebare, eu ți-am spus părerea mea.

Daca mă pui să votez ‘Vrei să fii liber sau obligat?’ și alegi a doua variantă, ești sclav, asta am spus eu! Eu votez să fiu liber. Noi discutam acea lista, vorbeam strict despre acel vot, nu despre altceva”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și