Închide meniul

Gigi Becali anunţă două transferuri după FCSB – Rapid 1-2: „Nu vreau să mai risc”

Alex Masgras Publicat: 6 noiembrie 2023, 11:44

Reclamă
Gigi Becali anunţă două transferuri după FCSB – Rapid 1-2: „Nu vreau să mai risc

Gigi Becali anunţă două transferuri după FCSB - Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Gigi Becali anunţă două transferuri după FCSB – Rapid 1-2. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de mai mulţi jucători după înfrângerea de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate pierde primul loc la finalul etapei, CFR Cluj urmând să joace luni seară pe terenul celor de la FC Hermannstadt. Becali vrea anul acesta titlul cu orice preţ şi a anunţat că în iarnă va aduce întăriri, după ce a fost dezamăgit de atacanţii săi în meciul cu Rapid.

Gigi Becali anunţă două transferuri după FCSB – Rapid 1-2

Mai mulţi jucători de la FCSB l-au dezamăgit pe Gigi Becali, după meciul de pe Arena Naţională cu Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 2-1 în faţa liderului din Liga 1, care poate pierde primul loc la finalul acestei etape. CFR Cluj va juca la Sibiu, cu FC Hermannstadt, fiind în acest moment la un singur punct în spatele celor de la FCSB.

Pentru a nu pierde un nou titlu în Liga 1, Gigi Becali va face tot posibilul pentru a se impune în acest sezon. Dezamăgit de Andrea Compagno şi Dorin Rotariu, Gigi Becali a dezvăluit că va aduce doi atacanţi în iarnă, pentru a fi sigur că FCSB va ieşi campioană:

„Asta e, mie nu îmi pare rău când încerc ceva (n.r. despre transferul lui Dorin Rotariu). Iau în iarnă atacant. Iau doi atacanţi. Schimb pe unu, îl bag pe celălalt. Nu vreau să mai risc anul ăsta. Acum vreau campionatul la siguranţă. Ne ajută Dumnezeu şi cred că CFR o să facă egal”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Primul jucător scos din echipă de Gigi Becali, după înfrângerea cu Rapid

Gigi Becali a anunțat că Ovidiu Popescu nu mai are ce căuta în primul 11 al roș-albaștrilor. În locul mijlocașului de 29 de ani va fi introdus titular Damjan Djokovic.

Nici Andrea Compagno nu va mai fi titular, din spusele patronului. David Miculescu va fi folosit atacant central. În acest sezon, jucătorul în vârstă de 22 de ani a marcat un gol în 14 meciuri din campionat.

„Noi nu avem echipă de Maradoni. Avem un Coman, un Olaru. Avem patru jucători. Şut, Olaru, Coman şi Băluţă. Ei fac să fie echipa foarte bună. Hai şi Radunovic. Pe Târnovanu nu putem să îl punem că a greşit o dată.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic o să prindă. Mi-am dat seama. Gata cu Ovidiu Popescu. El ne-a distrus. De acum încolo Djokovic va juca şi va juca atacant Miculescu. I-am văzut, am încercat. Nu e vreun Maradona, dar măcar se bate şi nu returnează mingea la adversari„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și