Închide meniul

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB: „Să vedem azi, mâine. Vor mai veni doi-trei jucători”

Dan Roșu Publicat: 20 iunie 2023, 12:10

Reclamă
Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB: „Să vedem azi, mâine. Vor mai veni doi-trei jucători

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB! După venirile lui Alex Băluţă şi Siyabonga Ngezana, finanţatorul roş-albaştrilor susţine că la vicecampioană vor ajunge în următoarele zile un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să vedem azi, mâine. Vor mai veni doi-trei jucători. O să mai aducem un fundaș central 100%, asta sigur! Și un mijlocaș, și un atacant.

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB

Încă trei o să mai aducem, poate patru. Vătăjelu am înțeles că a semnat în Arabia, nu știu. A fost o discuție pentru el, dar a plecat, a semnat”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Pe de altă parte, Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că totul se va decide în următoarea perioadă, până când echipa va pleca în cantonamentul din Olanda.

„Mai avem pe listă unul, poate doi fotbalişti. Şi şanse foarte mici să fie trei pe listă. Mâine se va definitiva situaţia cu doi jucători. Pot face parte din lotul nostru. Cam asta va fi tot, posibil să mai apară. Problema noastră e să-l aducem cât mai repede pe Ngezana”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă de prezentare a lui Alexandru Băluţă.

Reclamă

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB! Jucătorul nu a mai evoluat de doi ani

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB, din următorul sezon. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Ionuţ Panţîru s-a recuperat după accidentarea suferită acum doi ani şi jumătate, şi ar putea evolua la gruparea lui Gigi Becali în următoarea stagiune.

„Panțîru putea juca și acum, doar că încă are un deficit muscular. Se pregătește cu echipa, lucrează și suplimentar pentru a crește masa musculară după doi ani și jumătate de la accidentare, dar este bine. În sfârșit este bine.

S-a operat afară și nu a fost bine, s-a operat apoi în țară și este bine. A fost alegerea lui, nu poți să-i obligi să se opereze unde știi tu.

Reclamă 4 / 0/3

Pe postul de fundaș stânga îi avem pe Radunovic, Panțîru, Pantea, care poate juca și în dreapta, și Pădurariu, un copil care abia a făcut 16 ani, care pare să aibă perspective foarte mari. Pe Panțîru îl așteptăm, e posibil să joace și acum”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și