Închide meniul

Gigi Becali anunţă plecarea unui jucător adus în această vară la FCSB: „A distrus meciul. La revedere!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 10:41

Gigi Becali anunţă plecarea unui jucător adus în această vară la FCSB: „A distrus meciul. La revedere!

Gigi Becali a avut un derapaj rasist faţă de conducerea rivalei Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB, după victoria cu Chindia Târgovişte. Rachid Bouhenna, fundaşul adus în această vară de la CFR Cluj, nu mai face parte din planurile patronului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de duelul cu Viking, din play-off-ul Conference League. Meciul se va disputa cu casa închisă, biletele fiind vândute în timp record, fapt ce l-a impresionat şi pe patronul echipei, Gigi Becali.

Gigi Becali anunţă plecarea unui jucător adus în această vară la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit faptul că Rachid Bouhenna nu va mai evolua pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost dezamăgit de evoluţia fundaşului din partida cu Chindia Târgovişte, considerându-l vinovat pentru ambele goluri încasate de FCSB.

„Bouhenna nu mai vede iarba FCSB-ului în viaţa lui. La revedere! I-am zis lui MM să plece. Bouhenna a distrus meciul. I-a dat mingea jucătorului, la primul gol, iar la al doilea l-a încurcat pe Tamm. A distrus meciul, după ce a făcut-o şi cu Rapid. La revedere, tată. La FCSB nu are voie să se atingă adversarul de poartă, mingea trebuie să fie numai la el”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Rachid Bouhenna este unul dintre cei trei fundaşi centrali aduşi în această vară de Gigi Becali, alături de Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Cei doi vor rămâne singurii stopperi din lotul FCSB-ului, Iulian Cristea fiind în continuare accidentat.

Reclamă

Gigi Becali, răspuns ferm după oferta lui Rangers pentru Darius Olaru

Gigi Becali nu este dispus să-l cedeze pe Darius Olaru, şi a declarat că în prezent nu ia în calcul o plecare a mijlocaşului. Totodată, patronul de la FCSB a mai mărturisit că, după partida tur din play-off-ul Conference League, contra celor de la Viking, se vor relua discuţiile în privinţa unui transfer al lui Olaru.

Gigi Becali a mai dezvăluit faptul că, în cazul unei plecări a lui Darius Olaru, vor fi aduşi alţi jucători sub comanda lui Nicolae Dică.

„Cine vrea să dea banii ăștia? Rangers? Nu discut acum despre Olaru. Poate să vină azi ofertă și de la Real Madrid, de la Barcelona și să-mi propună orice. Nu discut. Olaru nu este de vânzare acum.

Reclamă 4 / 0/3

De vineri reluăm discuțiile, să vedem cum vom sta atunci. Dar, deocamdată, nu mai pleacă nimeni, nu mai vine nimeni.

Să ajungem noi în grupe și atunci vom discuta altfel. Poate va pleca un jucător, dar sigur voi aduce și întăriri ca să facem față pe toate planurile”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Darius Olaru este unul dintre jucătorii de bază din echipa lui Nicolae Dică. Mijlocaşul a bifat 10 partide în actualul sezon, marcând un gol în remiza cu Mioveni, din etapa a patra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și