Închide meniul

Gigi Becali anunță revenirea în Ghencea: „Dacă e nevoie, acolo jucăm. Nu pot să decidă fanii sau Talpan!”. Anunțul războinic făcut de patronul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2022, 11:06

Gigi Becali anunță revenirea în Ghencea: „Dacă e nevoie, acolo jucăm. Nu pot să decidă fanii sau Talpan!. Anunțul războinic făcut de patronul lui FCSB

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că echipa lui ar putea reveni în Ghencea pentru a juca meciurile decisive din finalul play-off-ului Ligii 1. FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă, are șanse să se dispute pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul vicecampioanei a răbufnit și asigură că nimeni nu îl va putea opri. FCSB nu a primit până acum acceptul de a-și disputa partidele pe arena celor de la MaPN. Arena a găzduit până acum doar meciurile lui CSA Steaua și ale echipei naționale.

Gigi Becali, anunț despre revenirea în Ghenchea

E posibil și asta, că nu poate nimeni să facă ce vrea până la urmă. Acum nu ma interesează, nu mă bag. La ora asta nu mă interesează pentru că nu vreau scandal, dar dacă va fi cazul și va fi nevoie să jucăm în Ghencea o să jucăm în Ghencea. Că nu poate Talpan sau fanii să decidă. Când o să vreau, o să o fac. Dacă e folos pentru echipă să joc în țara mea, o să o fac.

Nu pot să facă ce vor, dacă o să fie nevoie o să jucăm acolo. Dacă vrea Tănase, jucăm în Ghencea. Sper să nu fie nevoie și să jucăm meci demonstrativ în ultima etapă.

Să huiduie cât vor, nu mă interesează. Mă interesează dreptatea. E un stadion făcut din bani publici, eu plătesc miliarde taxe. Îi bate Farul și Craiova și e demonstrativ meciul nostru cu CFR Cluj„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

FCSB, alungată de pe Arena Națională

Gigi Becali vrea în Ghencea. Echipa lui nu va putea juca, în ultima etapă, pe cel mai mare stadion al țării din cauza unui festival de muzică. Organizatorii au închiriat terenul în perioada 16 mai – 11 iunie. După ce a învins la Cluj, scor 0-1, FCSB ar putea evolua în ultima etapă, tot cu CFR, cu titlul pe masă.

Cum Arena Națională este indisponibilă, iar FCSB are interzis pe Ghencea și Arcul de Triumf, Mihai Stoica susține că echipa pregătită de Toni Petrea ar putea juca la Buzău.

Nu este pentru prima dată când FCSB se duce la Buzău. „Este un oraș care fierbe pentru echipa noastră„, susține MM Stoica. Managerul general de la FCSB nu a scăpat ocazia să-i ironizeze pe cei de la CSA.

Reclamă 4 / 0/3

Arena Națională e indisponibilă. Stadionul Arcul de Triumf se prezentă în condiții excelente, am văzut niște fete care se jucau de-a rugby-ul.

Dincolo, formidabila echipă a Armatei a umplut stadionul până la refuz în derby-ul cu Hermannstadt. Acolo are dreptul să joace doar cine are voie.

Probabil că vom merge la Buzău, acolo vom juca, e un oraș care fierbe pentru echipa noastră. Am demonstrat că suntem din nou Steaua, vă promit că n-o să mai spun niciodată FCSB! Am umplut stadionul, în timp ce ceilalți (n.r – CSA Steaua) au jucat cu curent prin tribune„, a spus MM Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali își dorește ca echipa lui să joace în Ghencea
  • FCSB – CFR Cluj ar putea să se dispute pe Stadionul Steaua

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și