Închide meniul

Gigi Becali anunţă revoluţia la FCSB şi vorbeşte din nou de retragere: „Renunţ la oricine pot să iau banii în iarnă”

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2022, 10:52

Gigi Becali anunţă revoluţia la FCSB şi vorbeşte din nou de retragere: „Renunţ la oricine pot să iau banii în iarnă

Dezvăluiri incredibile despre Alin Şeroni, jucător dorit de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Gigi Becali vorbeşte din nou de retragere
  • Becali vrea să vândă mulţi jucători la iarnă

Gigi Becali anunţă revoluţia la FCSB după dezastrul din Conference League. Finanţatorul roş-albaştrilor se desparte gratis de jucătorii care au dezamăgit în acest sezon, dar vrea să obţină sume importante pe tineri precum Eduard Radaslavescu sau Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A venit West Ham cu copiii. Eu dacă văd că nu pot, mă retrag. Până acum spuneam că sunt tare, dar acum am văzut că nu pot şi mă retrag. Scot tot ce pot şi mă retrag. Renunţ la oricine pot să iau banii în iarnă. Încet încet, în 2-3 ani, văd ce bani pot să iau. Poate creşte Tavi.

Gigi Becali anunţă revoluţia la FCSB

Ce antrenamente? 1 oră jumătate antrenamente? Treci acasă că ai făcut antrenamente în parc. Radaslavescu are ceva, se vede din mişcări. Are 18 ani. La muncă, dacă era la Hagi acum zbârnâia. Dar dacă eu nu pot să mă duc acolo. O să îi spun lui Meme.

Reclamă

O să iau un antrenor şi o să îi spun. Ce să îi fac, să mă implic acolo. Să iau un televizor acasă? E filmat acolo. Ce să fac eu, nu am ce să fac. De unde să aducem antrenor, nu ştiu să facă? Se dau inteligenţi că au văzut la Mourinho şi la Klopp. Ei vor să facă tactică”, a spus Becali, la Pro Arena.

Umilinţă istorică pentru FCSB

FCSB a primit cele mai multe goluri dintre toate echipele din Conference League şi Europa League. Vicecampioana României a primit numai puţin de 18 goluri în cele 6 meciuri disputate în grupele Conference League.

Reclamă

FCSB este echipa cu cea mai slabă apărare din Conference League. Mai mult, nici în Europa League nu există vreo echipă cu o apărare mai slabă decât cea a vicecampioanei României.

Umilinţa putea fi şi mai mare dacă Plzen (24 de goluri), Rangers (22 de goluri) şi Maccabi Haifa (21 de goluri) nu primeau mai multe goluri în grupele Ligii Campionilor. FCSB a încasat numai puţin de 10 goluri doar de la Silkeborg. FCSB a mai primit 6 goluri de la West Ham şi încă 2 de la Anderlecht.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat