Închide meniul

Gigi Becali, „apărat” de Mircea Sandu în „războiul” total cu FRF: „Este un fals! Să joace şi la 45 de ani!”

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2024, 18:55

Reclamă
Gigi Becali, „apărat de Mircea Sandu în „războiul total cu FRF: „Este un fals! Să joace şi la 45 de ani!

El este atacantul de Champions League cu care negociază Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a fost „apărat” de Mircea Sandu, în „războiul” total pe care acesta îl are cu FRF. Şi fostul preşedinte al Federaţiei se opune regulii U21, contestată cu vehemenţă de patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a mai suportat şi s-a revoltat din nou din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB a anunţat că va face demersuri pentru ca FRF să renunţe la această regulă.

Gigi Becali, „apărat” de Mircea Sandu în „războiul” total cu FRF

Mircea Sandu este împotriva regulii U21, mărturisind că aceasta există şi în fotbalul european, însă la nivelul ligilor inferioare. Fostul preşedinte de la FRF a subliniat că la cel mai înalt nivel nu se pot impune astfel de lucruri.

„Problema este nefondată din partea FRF. În perioada comunistă și mai apoi după ’90, noi am băgat regula legată de juniori la Liga 2 și la Liga 3. Și la UEFA se aplică, dar la nivel de Liga 5.

Nu poți să vii la cel mai înalt nivel de performanță si să obligi să se joace cu jucători la o anumită vârstă. De ce nu au impus, atunci, să se joace și la 45 de ani?.

Reclamă
Reclamă

Este un fals. Nu sunt de acord și nu voi fi niciodată”, a declarat Mircea Sandu, conform digisport.ro.

Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1

Mihai Stoica a răbufnit şi cere o schimbare majoră în Liga 1. MM se opune şi el regulii U21, după ce şi Gigi Becali a luat poziţie şi a anunţat că va face demersuri pentru ca această regulă impusă de FRF să nu mai existe din noul sezon.

„Nu ştiu dacă va avea câştig de cauză. Am spus de foarte multe ori că şi eu consider că e un abuz, nu e normal să se întâmple ca la Sepsi anul trecut. A avut parcurs extraordinar în Europa fără niciun jucător U21, pentru că ei considerau că e cea mai bună variantă, iar în campionat erau obligaţi să joace cu Oteliţă, Oroian. Orice război e în dezavantaj dacă-l pierzi.

Reclamă

Nu cred că suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial, că doar noi avem regula asta. De ce trebuie să inventăm ceva? De suferit au cluburile, că e o impunere fără niciun motiv plauzibil, niciun club nu poate creşte dacă-i impui o formulă mai slabă decât o consideră ideală. Toate cluburile au votat mereu preşedintele şi înainte, şi după.

Liga 1 nu mai vrea regula. În FRF, Liga 1 e o cantitate neglijabilă, că o echipă din Liga 1 care poate aduce zeci de milioane, cum am adus noi, are aceeaşi putere ca Giarmata Vii, să mă ierte”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:07

VIDEOBernadette Szocs a făcut show la Campionatul European Individual! Punctele uriaşe care i-au adus calificarea în finală

13:01

Meci de gală pentru Istvan Kovacs: Arbitrează Real Madrid – Borussia Dortmund! Ce partidă a primit Feşnic

12:21

Radu Drăgușin și-a decis viitorul! Ce a scris presa britanică despre posibilul transfer din ianuarie

11:46

Andrei Rațiu, la un pas să plece de la Rayo Vallecano! Suma pentru care clubul îl lasă să plece pe internaționalul român

11:36

VIDEOBernadette Szocs, în marea finală a Campionatului European Individual! Performanţă uriaşă pentru Bernie

10:54

Monica Niculescu şi Cristina Bucșa, înfrângere în finala Japan Open! Meciul a durat o oră și 36 de minute

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 3 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 4 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 5 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 6 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite!
Citește și