Închide meniul

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2024, 21:24

Reclamă
„Un abuz! Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!

Mihai Stoica a răbufnit | Cere o schimbare majoră în Liga 1

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a răbufnit şi cere o schimbare majoră în Liga 1. MM se opune şi el regulii U21, după ce şi Gigi Becali a luat poziţie şi a anunţat că va face demersuri pentru ca această regulă impusă de FRF să nu mai existe din noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a transmis că cluburile din Liga 1 au de suferit, din cauza acestei reguli U21. La FCSB, în meciul de Supercupă cu Corvinul, Eduard Radaslavescu a îndeplinit regula U21, fiind schimbat la pauză cu Alexandru Musi.

Mihai Stoica a răbufnit | Cere o schimbare majoră în Liga 1

Mihai Stoica a mai subliniat şi parcursul bun al celor de la Sepsi, din sezonul trecut din Conference League. La meciurile respective, covăsnenii nu au folosit niciun jucător U21, însă în campionat erau „forţaţi” să-i trimită în teren pe Oteliţă sau Oroian.

De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a mai transmis că Liga 1 este o entitate neglijată de FRF, în fotbalul românesc, în ciuda faptului că echipele aduc milioane de euro.

„Nu ştiu dacă va avea câştig de cauză. Am spus de foarte multe ori că şi eu consider că e un abuz, nu e normal să se întâmple ca la Sepsi anul trecut. A avut parcurs extraordinar în Europa fără niciun jucător U21, pentru că ei considerau că e cea mai bună variantă, iar în campionat erau obligaţi să joace cu Oteliţă, Oroian. Orice război e în dezavantaj dacă-l pierzi.

Reclamă
Reclamă 4

Nu cred că suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial, că doar noi avem regula asta. De ce trebuie să inventăm ceva? De suferit au cluburile, că e o impunere fără niciun motiv plauzibil, niciun club nu poate creşte dacă-i impui o formulă mai slabă decât o consideră ideală. Toate cluburile au votat mereu preşedintele şi înainte, şi după.

Liga 1 nu mai vrea regula. În FRF, Liga 1 e o cantitate neglijabilă, că o echipă din Liga 1 care poate aduce zeci de milioane, cum am adus noi, are aceeaşi putere ca Giarmata Vii, să mă ierte”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară de la FCSB, după Supercupa României

S-a aflat care este primul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară după Supercupa României. Latifundiarul din Pipera s-a decis la finalul meciului FCSB – Corvinul, scor 3-0.

Reclamă

Patronul campioanei României s-a convins şi a anunţat că, în acest sezon, Eduard Radaslavescu nu va mai juca în tricoul FSCB-ului. Becali îi caută acum echipă.

„Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi. Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Eduard Radaslavescu a fost schimbat la pauză cu Alexandru Musi. În primul 11 ar urma să nu se mai regăsească nici Mihai Lixandru.

E o mare întrare… Lixandru pe care eu l-am plăcut foarte mult, dar a venit unul Baba care ar putea să îi depăşească. Cei trei din faţă o să fie Ştefănescu, Băluţă şi unul din ăia… Popa, dar cred că va Miculescu„, a mai spus patronul FCSB.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:03

Alvaro Morata, controversă uriaşă înainte de Spania – Franţa: „În Spania nu există respect pentru nimic şi pentru nimeni”

21:56

Olaru, Șut și Târnovanu au renunțat la vacanță pentru a juca în Virtus – FCSB! Anunțul lui Elias Charalambous: „Ei au cerut”

21:41

Surpriză uriaşă la Wimbledon! Taylor Fritz l-a eliminat pe Alexander Zverev, după ce a fost condus de german cu 2-0 la seturi!

21:16

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal! Clubul la care poate ajunge, după 1 an de absență

21:12

Federico Piovaccari, anunţ „şoc” înainte de dubla FCSB – Virtus: „Mă retrag din fotbal pe Ghencea”! Şi-a ales noua meserie

20:45

Didier Deschamps a „luat foc” înainte de Spania – Franța! Mesaj dur pentru contestatari: „Uitați-vă la altceva!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și